صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فیلی که با پای مصنوعی راه می‌رود+عکس

کد خبر: ۱۱۳۵۱۱
| |
3602 بازدید
یک فیل که بر اثر برخورد با مین، فلج شده بود حالا در تایلند با پای مصنوعی می‌دود و دوران تازه‌ای را تجربه می‌کند.

به گزارش ایسکانیوز، 10 سال پیش پای یک ماده فیل به نام «موتالا» بر اثر انفجار مین ضد نفر در مرز میانمار به شدت آسیب دید و این حیوان نجیب توان حرکت را از دست داد.سپس صاحب «موتالا» از دامپزشکان زبده تایلندی خواست به هر شکل ممکن امکان راه رفتن این فیل را فراهم کنند.

بدین ترتیب یک پای مصنوعی (پروتز) برای «موتالا» ساخته شد و حالا این حیوان حتی می تواند بدود.

راه رفتن این فیل با پای مصنوعی توجه بسیاری از گردشگران را در بانکوک - پایتخت تایلند - به خود جلب کرده است.پیش تر یک کانگاروی استرالیایی که بر اثر برخورد با خودرو ، فلج شده بود در بوستان وحش هانگژوی چین صاحب پای مصنوعی شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟