صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آغاز کار اولین نمایشگاه عفاف و حجاب

کد خبر: ۱۱۳۲۸۷
| |
7348 بازدید

همزمان با برگزاری هجدهمین نمایشگاه قرآن کریم ،اولین نمایشگاه عفاف و حجاب با هدف آشنایی بازدید کنندگان با دستاورد ها و خدمات کشوری درحوزه عفاف و حجاب در سالن شبستان مصلی تهران شروع به کار کرده است.

به گزارش تابناک، این نمایشگاه توسط ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی و برای اولین بار و با حضور فعالان عرصه فرهنگ و عفاف برگزار شده است.

قرار است سازمان ها و دستگاه های دولتی ، استانداری های سراسر کشور،سمن ها و موسسات فرهنگی آخرین دستاورد ها ،فعالیت ها و خدمات خود را در این نمایشگاه ارایه نمایند.

همچنین یکی از از بخش های اصلی این نمایشگاه نیز با موضوع "هنر و عفاف" با محتوای آثار گرافیکی ،عکس ،طرح،پوستر و... نیز برای اولین بار دراین نمایشگاه رونمایی خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار