صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
كاشاني جانشين كفاشيان نمي‌شود

سعيدلو: به همه فدراسيون اولتيماتوم دادم

رييس سازمان تربيت بدني به تمام مجموعه فدراسيون فوتبال اولتيماتوم داده است: «جلسه‌اي را با مسوولان فدراسيون برگزار كردم اما بحث اولتيماتوم فقط مربوط به قطبي نيست بلكه در رشته‌هاي مختلف هر فردي كه مسووليت مي‌پذيرد بايد 24 ساعته تلاش كند و به هيچ وجه كوتاهي مدنظر ما نيست.
کد خبر: ۱۱۲۷۶۸
| |
2820 بازدید
ما با فدراسيون‌هاي مختلف جلسه مي‌گذاريم و براي تمام رشته‌هاي ورزشي به يك اندازه زمان مي‌گذاريم. فدراسيون فوتبال برنامه‌هايش را در رده‌هاي مختلف ارايه كرد و برنامه بازي‌هاي تداركاتي تا مسابقات قهرماني آسيا ارايه شد. بنده هم نظراتي داشتم و مطمئن باشيد اين جلسات ادامه خواهد داشت.»

علي سعيدلو در عين حال خبر از جلسه با سرمربي تيم ملي فوتبال هم مي‌دهد: «مطمئن باشيد نظرات را جمع آوري كرده و تصميم‌گيري مي‌كنيم و به اين شكل نيست كه تنها جلسه گذاشته و در ادامه آن را رها كنيم. تيم ملي با جديت زير نظر قطبي كار مي‌كند و ما حتي در نظر داريم در آينده با قطبي هم جلسه‌اي برگزار كنيم و تا نقطه نظراتمان را به وي اعلام كنيم. آرامش خوبي در فدراسيون فوتبال حاكم است و از لحاظ اعتباري نيز مشكلي وجود ندارد و اميدوارم فوتبال همانند ساير رشته‌ها براي مردم شادي‌بخش باشد.»
سعيدلو در عين حال به كمتر از قهرماني در جام ملت‌هاي آسيا راضي نيست: «همه چيز براي قهرماني ايران مهيا است و به مسوولان هم اعلام كرديم در صورت كمبود امكانات آنها را به ما اعلام كنند تا مشكلاتشان را برطرف كنيم.»

رييس سازمان تربيت بدني با رد شايعه حضور كاشاني به جاي كفاشيان در رأس فدراسيون فوتبال مي‌گويد: «اين عادت خبرنگاران است كه خبرسازي كنند. كاشاني به هيات رييسه فدراسيون فوتبال اضافه شده است و مطمئنا كفاشيان در ادامه مسير فدراسيون فوتبال به كارش ادامه مي‌دهد.»
 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟