صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فدراسیون فوتبال خبرنگار خودی و غیر خودی ندارد!

علی کفاشیان در گفت و گو با سایت رسمی فدراسیون گفت درهای تیم ملی به روی همه باز است حتی خبرنگاران.
کد خبر: ۱۱۲۴۸۷
| |
2126 بازدید

 

رئیس فدراسیون فوتبال درباره مسایل اخیر تیم ملی و انتقاداتی که از تیم ملی می شود گفت:« ما ازانتقادات سازنده استقبال می کنیم اما بر اساس شرح وظایف و بحث حرفه ای باید از کادر فنی و تصمیمات آنها به شدت دفاع کنیم چون کادر فنی باید پاسخگوی عملکردش باشد. فدراسیون فوتبال تابع تصمیم کادر فنی است و هر تصمیمی که کادر فنی بگیرد حمایت خواهد شد. ما در مورد خط خوردن هر بازیکنی هیچ دخالتی نمی کنیم و هر تصمیمی که سرمربی تیم ملی بگیرد مورد حمایت قاطع فدراسیون فوتبال است.»


کفاشیان درباره آخرین جلسه هیات رئیسه فدراسیون فوتبال با علی سعیدلو رئیس سازمان تربیت بدنی گفت:«فدراسیون فوتبال مهمترین فدراسیون ورزشی کشور و فوتبال مورد توجه ترین ورزش کشور برای مردم است. به همین دلیل مطمئنا نتایج آن تاثیر گذار است. در جلسه با سعیدلو در این باره بحث شد و برنامه های آتی فدراسیون فوتبال برای تیم ملی های ملی بررسی شد و همچنین گزارشی درباره اوضاع و احوال تیم های ملی در ره های سنی آقایان و بانوان به رییس سازمان ارائه شد و البته درباره دیگر برنامه های فدراسیون فوتبال در امور مختلف زیرساختی و علمی فوتبال بحثهای خوبی انجام شد که با استقبال سعیدلو هم مواجه شد و وی از برگزاری چنین جلسه و نشست و همچنین عملکرد فدراسیون فوتبال ابراز رضایت کرد و خواستار توجه ویژه ای به دو تیم ملی بزرگسالان و امید به خاطر در پیش بودن بازیهای آسیایی گوانگجو و جام ملتهای آسیای 2011 قطر شد.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟