صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نظر سبحانی نیا درباره بازی جدید آمریکا

حسین سبحانی‌نیا با تأکید بر این که اگر کنگره آمریکا، توانایی لازم را داشت، به دولت آمریکا اجازه حمله به ایران را می‌داد، گفت: رژیم صهیونیستی هنوز تاوان حمله به لبنان و غزه را می‌پردازد.
کد خبر: ۱۱۱۸۱۹
| |
3231 بازدید
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خانه ملت درباره پیش نویس کنگره آمریکا برای حمله به ایران گفت: اگر کنگره آمریکا تا این حد توانایی دارد که به رژیم صهیونیستی، اجازه حمله به ایران را بدهد، پیش از این به دولت کشور خود دستور حمله به ایران را می داد.

سبحانی نیا تأکید کرد: اسرائیل همچنان به خاطر حمله به لبنان و غزه که با مجوز آمریکایی ها انجام داده است، تاوان پس می دهد.

وی همچنین افزود: حمله به ایران با حمله به لبنان و یا غزه متفاوت است؛ بنابراین، اظهارات آنها یک بلوف سیاسی و جنگ روانی است.
نماینده مردم نیشابور این اظهارنظرها را در فضای امتیازگیری و روانی قابل ارزیابی دانست و گفت: آنها با این کارها مِی خواهند عقده های شکست های خود در این منطقه ای را جبران کنند.
به گفته سبحانی نیا هم مقامات آمریکا و هم مقامات رژیم صهیونیستی، می دانند که هر کاری از ناحیه این رژیم با برخورد جدی از طرف ایران و با هزینه های بسیار برای آمریکا و اسرائیل همراه است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟