شيرابههاي کهريزک تصفيه ميشود
شهردار تهران از تصفيه شيرابههاي کهريزک در آيندهاي نزديک خبرداد.
به گزارش فارس، محمدباقرقاليباف در مراسم آغاز عمليات اجرايي ايستگاه کهريزک درخط يک مترو تهران، اظهارداشت: بنده بر اين باورم که مسئولان نظام جمهوري اسلامي در هر سطوحي بايد مهمترين دغدغه خود را ايجاد زندگي راحت براي مردم قرار دهند و در افزايش کيفيت زندگي مردم در بعد معنوي و مادي تلاش کنند.
وي افزود: شهري مانند تهران با مشکلات پيچيدهاي که دارد، ميطلبد کار و تلاشي مضاعف، نه فقط در سال جاري بلکه براي هميشه، در آن انجام شود.
قاليباف با بيان اينکه تهران فرصتها و تهديدهاي بسياري دارد، گفت: يکي از تهديدهاي تهران فشردگي، حجم جمعيت و مهاجرتي است که در آن اتفاق ميافتد؛ افزايش بيرويه جمعيت از مشکلات تهران به شمار ميآيد ولي در عين حال فرصتهاي بسياري را در خود جاي داده است.
وي با اشاره به اينکه يکي از معضلات کهريزک مربوط به بازيافت است، گفت: بيش از 45 سال زباله تهران در اين نقطه به صورت غيربهداشتي و غيراستاندارد دفن ميشد.


