ورود بدحجاب ها به واتيكان ممنوع شد
اين قانون جديد كه منحصراً براي افرادي با پوششهاي زننده به اجرا درآمده بسياري از گردشگران را به سوي فروشگاههاي محلي براي خريد شال، روسري و شلوارهايي با پوشش مناسب كشانده است.
کد خبر: ۱۱۱۵۹۳
| | 7820 بازدید
مقامات واتيكان طي اقدامي در خور توجه ورود گردشگران با پوششهاي نامناسب به اين كشور را ممنوع كردند.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري رسمي ايتاليا (آسنا) ، اين ممنوعيت در حال حاضر تنها براي ورود به كليساي سنت پيتر واتيكان به اجرا درآمده كه به موجب آن نگهباناني در ورودي كليسا مانع از ورود گردشگراني ميشوند كه داراي پوششي نامناسب باشند.
اين قانون جديد كه منحصراً براي افرادي با پوششهاي زننده به اجرا درآمده بسياري از گردشگران را به سوي فروشگاههاي محلي براي خريد شال، روسري و شلوارهايي با پوشش مناسب كشانده است.
بسياري از شهروندان رم كه شاهد به اجرا درآمدن اينگونه قوانين در داروخانهها، اداره پست و فروشگاههاي واتيكان هستند، خواستار بسط اين گونه ممنوعيتها در ديگر نقاط شهر رم شدهاند.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
عالیه خدا عمرشون بده
کلا در همه کلیساهای اروپایی، ورود برای خانمها به شرط پوشیده بودن شانه و برای آقایان بدون کلاه آزاد است. خانمها در رم هم، برای پوشش شانه از روسری استفاده می کنند نه پوشش سر!
نمی دونم چرا این خبر رو جدید تلقی کردید
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟







