صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ورود بدحجاب ها به واتيكان ممنوع شد

‌ اين قانون جديد كه منحصراً براي افرادي با پوشش‌هاي زننده به اجرا درآمده بسياري از گردشگران را به سوي فروشگاه‌هاي محلي براي خريد شال، روسري و شلوار‌هايي با پوشش مناسب كشانده است.
کد خبر: ۱۱۱۵۹۳
| |
7820 بازدید

مقامات واتيكان طي اقدامي در خور توجه ورود گردشگران با پوشش‌هاي نامناسب به اين كشور را ممنوع كردند.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري رسمي ايتاليا (آسنا) ،‌ اين ممنوعيت در حال حاضر تنها براي ورود به كليساي سنت پيتر واتيكان به اجرا درآمده كه به موجب آن نگهباناني در ورودي كليسا مانع از ورود گردشگراني مي‌شوند كه داراي پوششي نامناسب باشند.

‌ اين قانون جديد كه منحصراً براي افرادي با پوشش‌هاي زننده به اجرا درآمده بسياري از گردشگران را به سوي فروشگاه‌هاي محلي براي خريد شال، روسري و شلوار‌هايي با پوشش مناسب كشانده است.

بسياري از شهروندان رم كه شاهد به اجرا درآمدن اينگونه قوانين در داروخانه‌ها، اداره پست و فروشگاه‌هاي واتيكان هستند، خواستار بسط اين گونه ممنوعيت‌ها در ديگر نقاط شهر رم شده‌اند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۶ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۰
بهتر از این نمی شه
عالیه خدا عمرشون بده
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۹ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۰
چه با غيرت شدند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۰
دروغه باور نکن میخواهی محدویت حجاب تو کشور خودمون را توجیه کنی این کلک ها قدیمی شده تابناک
علی
|
France
|
۱۲:۱۹ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۰
متاسفانه بی اطلاعی شما در ارائه اخبار- و یا شاید سوء استفاده ابزاری از خبر - مشکل اصلی سایت شما به ویژه در اخبار اجتماعی و سیاسی است.
کلا در همه کلیساهای اروپایی، ورود برای خانمها به شرط پوشیده بودن شانه و برای آقایان بدون کلاه آزاد است. خانمها در رم هم، برای پوشش شانه از روسری استفاده می کنند نه پوشش سر!
ناشناس
|
Spain
|
۱۲:۲۳ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۰
من یک ماه پیش سن پیترو بودم. اصلا اینطوری که در این خبر اومده نیست. فقط به خانمهایی که لباسهای خیلی کوتاه دارند یه پوشش بسیار نازک یکبار مصرف میدن که اونم فقط به خاطر حفظ ظاهر و احترام کلیسا است و اصلا بحث حجاب و شال و روسری مطرح نیست. چرا بدون تحقیق خبر می نویسید؟!! بهتر بگم چرا دروغ مینویسید؟
ناشناس
|
Germany
|
۱۲:۳۵ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۰
من دو بار با فاصله بيش از ده سال به واتيکان رفتم و هر دو بار هم اين مسأله به چشم ميآمد. لازم به ذکر است در تمام کليساهای ايتاليا ورود آقايون با شلوارک و لباس آستين حلقه ای ممنوع بوده و هست.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۲ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۰
من 3 سال پیش که از اونجا دیدن کردم، این قانون اجرا میشده. در مورد خیلی از کلیساهای رم هم همین قانون وجود داره. نمی دونم چه چیز جدیدی اتفاق افتاده که شما این خبر رو زدید.
ناشناس
|
Italy
|
۱۲:۵۵ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۰
سال هاست که این محدودیت در ورودی واتیکان وجود داره و چیز جدیدی نیست. خانم ها باید لباسی بپوشند که یقه اش زیاد باز نباشه و استین ها هم حلقه ای نباشه و آقایان و خانم ها نباید شلوارک بالای زانو بپوشند. جالب این بود که مامورین گشت ارشاد واتیکان هم بسیار بداخلاق و بعضا بی ادب بودند.
نمی دونم چرا این خبر رو جدید تلقی کردید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۲ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۰
خداییش قسمت آخر رو از خودتون در نیاوردین؟!
ناشناس
|
Spain
|
۱۵:۱۰ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۰
من که چهار سال پیش اونجا بودم دم در حتی آستین حلقه ای برای خانومها مجاز نبود. خبر تون بیش از حد قدیمیه.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟