اوگارا رييس فدراسيون فوتبال ژاپن شد
به گزارش ايرنا و به نقل از خبرگزاريها از توكيو ، اوگارا ۷۱ ساله روزگذشته به اين عنوان برگزيده شد تا به مدت دو سال تصدي فدراسيون فوتبال ژاپن را برعهده داشته باشد.
پيش از اين موتوآكي اينوكاي ۶۸ساله رياست فدراسيون فوتبال ژاپن را برعهده داشت كه در ادامه باقي ماندن در اين پست را براي مدت دو سال نپذيرفت.
اوگارا رييس جديد فدراسيون فوتبال ژاپن در سال ۱۹۹۲به عنوان مسوول كميته اجرايي فدراسيون فوتبال اين كشور فعاليت خود را آغاز و از سال ۱۹۹۸ تا روز گذشته به عنوان نايب رييس فدراسيون فوتبال ژاپن فعاليت كرد.
رييس جديد فدراسيون فوتبال ژاپن روز گذشته در كنفرانس مطبوعاتي حاضر شد و براي آنكه فوتبال ژاپن همچنان به عنوان يكي از تيمهاي قوي آسيا باقي بماند حمايت همه جانبه از برنامه هايش را خواستار شد.
وي با اشاره به اينكه ژاپن نامزد ميزباني مسابقات جام جهاني ۲۰۲۲شده است ، همچنين خواستار حمايت دولتمردان ژاپن از برنامههاي اين فدراسيون براي اخذ ميزباني مسابقات ياد شده شد.


