دستگيري قاتل نامادري بعد از 6 ماه فرار
مردي كه به دليل اختلاف با نامادرياش او را به قتل رسانده و با رها كردن جسد سوختهاش در يك ساختمان نيمهكاره در كرج از محل حادثه گريخته بود، پس از 6 ماه در تهران دستگير شد.
به گزارش «جامجم»، روز سوم بهمن سال گذشته مرد نگهباني با ورود به محل كارش ـ كه ساختماني نيمهكاره در محله سرآسياب كرج بود ـ با ديدن جسد سوخته يك زن با مركز فوريتهاي پليسي تماس گرفت و موضوع را به پليس گزارش كرد.
پس از اين تماس، ماموران كلانتري 15 ملارد براي بررسي موضوع به محل كشف جسد اعزام و متوجه شدند جسد متعلق به زني است كه با ضربههاي چاقو به قتل رسيده و قاتل مرموز براي مشخص نشدن هويت مقتول، جسد را به آتش كشيده است.
ماموران كلانتري با اطلاع موضوع به بازپرس كشيك جنايي كرج و هماهنگي قضايي پيكر سوخته را به پزشكي قانوني منتقل و تحقيقات خود را آغاز كردند.
جسد متعلق به زن گمشده بود
در حالي كه تحقيقات براي فاش شدن راز اين قتل ادامه داشت، مردي با مراجعه به اداره آگاهي شهريار از ناپديد شدن همسرش خبر داد و از ماموران براي پيدا كردن وي تقاضاي كمك كرد.
ماموران در تحقيق از اين مرد پي بردند كه همسر 35سالهاش از چندي قبل با پسرخواندهاش مهدي درگيري و اختلاف داشته است. با به دست آمدن اين اطلاعات، كارآگاهان جنايي آگاهي شهريار با احتمال اين كه جسد متعلق به زن گمشده باشد، از شوهر او خواستند تا براي مشخص شدن هويت جسد به پزشكي قانوني مراجعه كند كه به اين ترتيب هويت مقتول تاييد شد.
پسرخوانده تحت تعقيب پليس
ماموران با مشخص شدن هويت مقتول، اطمينان يافتند كه مهدي ـ پسرخوانده وي ـ مرتكب جنايت شده است. بنابراين مرد جوان به اتهام قتل تحت تعقيب قرار گرفت و در ادامه تحقيقات معلوم شد مهدي از روز گم شدن نامادرياش خانه را ترك كرده است. در ادامه جستجوهاي پليسي معلوم شد مهدي ـ متهم به قتل ـ در خانه اقوامش در يكي از شهرهاي غرب كشور مخفي شده است.
به اين ترتيب ماموران با هماهنگي قضايي به خانه اقوام متهم فراري اعزام اما متوجه شدند او از منزل اقوام خود هم خارج شده و به مكاني نامعلوم رفته است.
دستگيري قاتل فراري در تهران
در حالي كه جستجوهاي پليسي براي دستگيري متهم فراري ادامه داشت، چند روز قبل ماموران اطلاع يافتند كه او خانهاي را در تهران اجاره كرده و مخفيانه زندگي ميكند.
كارآگاهان جنايي با شناسايي محل اختفاي متهم فراري در يكي از محلههاي جنوبي تهران، وي را دستگير كردند.
سرهنگ خيرخواهان، فرمانده انتظامي شهريار در اين باره به خبرنگار ما گفت: با انتقال متهم به پليس آگاهي شهريار، وي به قتل نامادرياش و سوزاندن جسد او اعتراف كرد.
درادامه تحقيقات از متهم به قتل مشخص شد او به خاطر اختلافهايي كه از مدتي قبل با نامادرياش داشته،تصميم به قتل وي گرفته است. به اين ترتيب شب حادثه در غياب پدر خانواده او را با ضربههاي چاقو كشته و جسدش را با انتقال به يك ساختمان نيمهكاره به آتش كشيده و سپس از محل حادثه فرار كرده است.
بنابراين گزارش، متهم به قتل با قرار قانوني روانه زندان شد. تحقيقات تكميلي از او ادامه دارد.


