صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

امنیت زائران ایرانی در عراق تامین نیست

کد خبر: ۱۱۰۱۲۷
| |
1836 بازدید

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی دفاتر زیارتی ایران گفت: با توجه به شرایط نامطلوبی که در عراق وجود دارد نمی توان امنیت هیچیک از زائران ایرانی را در آن کشور تامین کرد.

صمد شفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ناامنی موجود در عراق باعث شده که هر روز شاهد وقوع حوادثی مبنی بر بمبگذاری و کشته و زخمی شدن تعداد زیادی از زائران باشیم که هر از چند گاهی نام برخی از زائران ایرانی نیز در میان آنها دیده می شود.

وی تاکید کرد: به همین دلیل با توجه به اتفاقاتی که در عراق رخ می دهد نه سازمان حج و نه دفاتر زیارتی مجاز هیچکدام نمی توانند امنیت زائران ایرانی را تامین کنند و البته دولت نیز هیچ مسئولیتی در قبال آنها نمی پذیرد.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی دفاتر زیارتی ایران گفت: در هنگام عقد قرارداد شرکتهای زیارتی با زائران ایرانی از آنها امضا گرفته می شود که در صورت بروز اتفاق در عراق هیچ مسئولیتی به عهده گرفته نمی شود و همه چیز برعهده خود زائر است.

شفیعی در مورد بیمه زائران نیز اظهارداشت: دفاتر فقط نسبت به بیمه زائران اقدام می کنند و در صورت بروز حادثه  خسارتی پرداخت نخواهد شد.

وی همچنین به کاهش تعداد تقاضای زائران برای زیارت عتبات در تابستان اشاره کرد و گفت: به دلیل گرمای زیاد عراق در تابستان، زائران تقاضای کمتری برای زیارت دارند و کسی در نوبت نمی ماند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟