صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کمبود آب و خاموشی مکرر برق در ایلام

کد خبر: ۱۰۹۷۴۵
| |
2613 بازدید

تعدادی از شهروندان در نقاط مختلف استان ایلام طی تماسهای تلفنی با خبرگزاری مهر از کمبود آب و خاموشی مکرر برق گلایه کرده و خواستار رسیدگی مسئولان برای حل این مشکل شدند.

به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، یکی از اهالی روستای "شهرک ولیعصر" در استان ایلام در این تماس اظهار داشت: به دلیل گرمای شدید هوا و نبود آب برای روشن کردن کولر کودک خردسال ما دچار گرمازدگی شده و بدلیل فاصله زیاد از مراکز درمانی و عدم توان مالی برای مراجعه به مرکز شهر برای درمان کودکم حال وی بسیار نامساعد است.
رسول احمدی اظهار داشت:  هر روز در این روستا برق می رود و آن هم در اوج گرما این کار انجام می شود.
 
یکی یگر از اهالی بخش زرین آباد شهرستان دهلران نیز در تماس تلفنی با دفتر خبرگزاری مهر در ایلام اظهار داشت: به دلیل قطعی مکرر آب و برق ما مجبور به استفاده از آب چشمه برای مصارف مختلف به ویژه شرب هستیم و از شیوه های زمان قدیم استفاده می کنیم که این امر مشکلات بهداشتی زیادی را برای ساکنان این منطقه ایجاد کرده است.
 
قادر رضایی بیان داشت: تاکنون هیچ مسئولی برای حل مشکلات خاموشی برق و کمبود آب در روستاهای بخش زرین آباد کمکی انجام نداده است.
 
یکی از اهالی روستای بدره نیز گفت: دو هفته است بدلیل کمبود آب و خاموشی برق روز و شب نداریم و زندگی بر ما سخت شده است.
 
ملکی گفت: بنده برای درآمد خانواده خود کارگری می کنم ولی یک ماه است کاری انجام نداده ام به دلیل اینکه کار نیست و در این گرما نمی شود کاری انجام داد.
 
شهرستان ایوان از مشکلات بیشتری برخوردار است

فرماندار شهرستان ایوان در این ارتباط به خبرنگار مهر گفت: مشکل آب آشامیدنی به یک موضوع مهم برای مردم شهرستان تبدیل شده است.
 
مسعود ملکی بیان داشت: باید مسئولان مرتبط از جمله شرکت آب و فاضلاب این مشکل را در اولویت کاری خود قرار دهند و این مشکل را حل کنند.
 
ملکلی عنوان کرد: با ورود فصل گرما مشکل آب آشامیدنی در شهرستان ایوان بیشتر شده و رفع این مشکل عزم جدی مسئولان را می طلبد.
 
وی یادآور شد: می توان با استفاده از چاه های مختلف آب، نسبت به حل این مشکل اقدام کرد.
 
آبرسانی سیار به 39 روستای ایلام
 
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان ایلام گفت: به 39 روستای ایلام به صورت سیار آبرسانی می شود.
 
 داراب بیرنوندی اظهار داشت: روزانه 20 هزار لیتر به روستاهای استان ایلام آبرسانی می شود و آبرسانی سیار با هدف رفع مشکل کمبود آب و حل مشکلات خشکسالی انجام می شود.
 
با توجه به آنکه مردم مناطق محروم ایلام هرساله با مشکل آب و برق مواجه هستند مسئولان استانی و کشوری باید با برنامه ریزی صحیح و اجرای پروژه های مرتبط از قطعی درازمدت آب و برق در این مناطق جلوگیری کنند تا رضایت خاطر این شهروندان نیز فراهم شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟