مرگ دخترك خردسال زير مشت و لگد مادرش
رسانههاي دولتي آمريكا از دستگيري يك مادر سنگدل به اتهام ضرب و شتم منجر به مرگ دختر خردسالش خبر دادند و اعلام كردند: اين زن توسط دادگاه اين كشور به حبس ابد محكوم شد.
به گزارش ايسنا، «بانگ سوك چاوز» 49 ساله روز گذشته توسط دادگاه عالي ايالت «كاليفرنيا» در آمريكا به اتهام ضرب و شتم و آزار فيزيكي كه منجر به مرگ دختر 10 سالهاش شد، به حبس ابد و پرداخت جريمه نقدي محكوم شد.
به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس، قاضي رسيدگي كننده به اين پرونده نيز خاطرنشان كرد: اين زن ابتدا مدعي شد كه به هنگام وقوع اين حادثه تعادل رواني نداشته است كه البته با انجام معاينات پزشكي اين ادعا رد شد.
اين در حالي است كه اين زن 49 ساله ابتدا دختر 10 سالهاش به نام «كاسي» را با كابل به شدت كتك زده و سپس با كوبيدن سر او به زمين باعث خونريزي و مرگ كودك شده است.
جسد اين كودك در نهايت توسط پدرش در اتاق خواب وي و در حالي كه بر روي صورت و بدنش آثار خشونت ديده ميشد، يافت شد.


