صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
سينماها بيش از 300 درصد افزايش مخاطب داشته‌اند؛

نمايش ليگ داخلي فوتبال در سينماها

مدير پرديس سينماي ملت در ادامه بيان داشت: همه جاي دنيا سينما رفتن به عنوان يك شاخصه توسعه اجتماعي به حساب مي آيد همه جا به بهانه‌هاي مختلف نظير فوتبال مردم را به سالن سينما مي‌كشانند و ما نيز بايد بتوانيم تجربه‌هاي موفقي را كه در دنيا انجام شده است دريافت و با يك ساز و كار مناسب اجرا كنيم. چراكه اتفاقا با توجه به اين كه همگي سالن‌هاي سينماي ما كنترل شده هستند، خانواده‌ها مي‌توانند به راحتي دست جوانان خود را بگيرند و به سالن‌ها بيايند.
کد خبر: ۱۰۸۰۱۸
| |
2606 بازدید

مدير پرديس سينماي ملت از ارائه طرح ادامه نمايش بازي‌هاي فوتبال (شامل بازي‌هاي خارجي و داخلي) در پرديس‌هاي سينمايي به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي خبر داد.

«اميرحسين علم‌الهدي» در گفت‌وگو با فارس با اعلام خبر فوق افزود: در حال حاضر به دنبال تدوين طرحي هستيم كه پس از پايان جام جهاني آن را به وزارت ارشاد ارائه كنيم تا بتوانيم بازي‌هاي فوتبال را همچنان در سينماها و پرديس‌هاي سينمايي نمايش دهيم.

وي افزود: در حال كار كارشناسي بر روي اين طرح هستيم تا تنوع را وارد سالن سينماها كنيم اما نبايد اين طرح به گونه‌اي باشد كه براي فيلم‌ها مزاحمت ايجاد كنيم.


*قصد داريم بازي‌هاي داخلي و خارجي را نمايش دهيم
مدير پرديس سينماي ملت خاطرنشان كرد: در طرح جديد قصد داريم بازي‌هاي داخلي و خارجي را نمايش دهيم و به دنبال راهكاري براي اين موضوع هستيم چرا كه با اجراي اين طرح مطمئنا همه اركان سينما از آن منتفع خواهند شد.


* ادامه اين طرح مي‌تواند منجر به عادت سينما رفتن در بين مردم ما شود
علم‌الهدي تصريح كرد: در جريان اجراي اين طرح براي بازي‌هاي جام جهاني عملا ديديم كه وقتي مردم بليت فوتبال گيرشان نمي‌آيد، دست خالي سينما را ترك نمي‌كنند و به سالن‌هاي ديگر مراجعه مي‌كنند و فيلم‌هاي سينمايي را مي‌بينند كه ادامه اين طرح در آينده مي‌تواند منجر به عادت فيلم ديدن و سينما رفتن در بين مردم ما شود.

اين سينمادار خاطرنشان كرد: سينماي ايران نياز دارد تا درآمد داشته باشد و اگر نتواند درآمد داشته باشد و از قبال اين درآمد براي خود هزينه نكند، اين روز به روز به مخروبه‌شدن سينماها منجر خواهد شد و مطمئنا ادامه اين طرح، هم باعث ارتقاء امنيت اجتماعي خواهد شد و هم سود مناسبي را عايد سينماي ايران خواهد كرد.


* اگر اين طرح بخواهد ادامه پيدا كند در زمان نمايش مفيد فيلم‌ها نخواهد بود
وي در ادامه گفت‌وگوي خود با فارس با رد انتقادها و اين موضوع كه اين طرح باعث ريزش مخاطبان سينما خواهد شد، گفت: به هيچ عنوان چنين چيزي نيست بلكه در درجه اول براي ما فيلم اهميت دارد. ما بايد بتوانيم در ساعت‌هايي كه به عنوان سئانس‌هاي مرده سينما به حساب مي‌آيند، مخاطبان را به سالن‌ها بكشانيم كه در مدت اخير نيز بازي‌ها در زمان‌هايي پخش شده است كه جزء سئانس هاي مرده سينما به حساب مي‌آمده و قطعا اگر اين طرح بخواهد ادامه پيدا كند، در زمان نمايش مفيد فيلم‌ها نخواهد بود.

علم‌الهدي تصريح كرد: البته اين موضوع را نيز بايد در نظر بگيريم كه سالن‌هاي سينمايي اكثرا چندين سالن دارند كه يكي از آنها بدون اين كه مزاحمتي را براي نمايش فيلم‌ها ايجاد كند مي‌تواند به پخش فوتبال اختصاص پيدا كند كه البته سرريز تماشاگران فوتبال باز هم به سالن‌هاي ديگر خواهند رفت.


* وقتي اين هجوم را به سالن‌ها مي‌بينيم، شور و شعف وجود ما را فرا مي‌گيرد
اين كارشناس حوزه پخش و نمايش سينما در ادامه بيان داشت: ما به عنوان سينماداران وقتي اين هجوم را به سالن‌ها مي‌بينيم شور و شعف وجود ما را فرا مي‌گيرد و اين اتفاقا جزء سياست‌هاي نظام است كه بتوانيم با برنامه‌هاي خوب اوقات فراغت مردم را پر كنيم و اتفاقا اين طرح نشان داده است كه مي‌تواند همانند طرح موفق اذان تا اذان در ارتقاي ضريب امنيت اجتماعي مؤثر باشد. چرا كه خانواده‌ها دارند براي ديدن فوتبال به سالن‌هاي سينمايي مي آيند و اين خودش باعث مي‌شود وقتي جوان به سالن بيايد هيجان خود را خالي كند ديگر سراغ بزهكاري نرود.


* بيش از 300 درصد افزايش مخاطب داشته‌ايم
علم الهدي تأكيد كرد: با اجراي طرح نمايش بازي هاي فوتبال جام جهاني در پرديس هاي سينمايي بيش از 300 درصد افزايش مخاطب داشته‌ايم و مهم‌تر از همه حضور خانواده‌ها در سالن‌ها است كه به بهانه فوتبال به سينما مي‌آيند و اگر بليت فوتبال گيرشان نيايد به ديدن فيلم‌هاي سينمايي مي‌روند.

مدير پرديس سينماي ملت در ادامه بيان داشت: همه جاي دنيا سينما رفتن به عنوان يك شاخصه توسعه اجتماعي به حساب مي آيد همه جا به بهانه‌هاي مختلف نظير فوتبال مردم را به سالن سينما مي‌كشانند و ما نيز بايد بتوانيم تجربه‌هاي موفقي را كه در دنيا انجام شده است دريافت و با يك ساز و كار مناسب اجرا كنيم. چراكه اتفاقا با توجه به اين كه همگي سالن‌هاي سينماي ما كنترل شده هستند، خانواده‌ها مي‌توانند به راحتي دست جوانان خود را بگيرند و به سالن‌ها بيايند.


*نمايندگان این نهادها بازي هلند- اروگوئه را ديدند
وي در خاتمه با اشاره به اينكه شب گذشته نمايندگان پليس امنيت اجتماعي، اداره اماكن و بازرس وزارت ارشاد با حضور در پرديس ملت بازي هلند و اروگوئه را در كنار مردم تماشا كردند گفت: طبق آماري كه من دارم شب گذشته نيز استقبال بسيار خوبي از بازي هلند و اروگوئه شد به گونه اي كه دو سالن پرديس ملت و چند سالن پرديس آزادي كاملا پر بودند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟