تاسيس خبرگزاري جهاني زنان
اعضاي مجمع عمومي سازمان ملل متحد در نشست اخير خود با اكثريت آرا با تاسيس خبرگزاري جهاني مخصوص امور زنان موافقت كردند.
بنابر اين گزارش، مسئولان سازمان ملل اميدوارند كه اين خبرگزاري جديد، يكي از بزرگترين نهادهاي تابع سازمان ملل متحد به شمار رود، بهويژه آنكه بودجه آن به بيش از يك ميليارد دلار ميرسد.
اين خبرگزاري كه به شكلي غيررسمي با نام«خبرگزاري زنان سازمان ملل » شناخته ميشود، قرار است كار خود را از سال 2011 آغاز كند. « بانكيمون » دبيركل سازمان ملل اعلام كرده است كه وي شخصا رياست اين خبرگزاري را مشخص خواهد كرد.
مسئله فوت زنان هنگام حاملگي و زايمان از مهمترين مسائلي است كه اين خبرگزاري به صورت ويژهاي به آن خواهد پرداخت. اين در حالي است كه مجمع عمومي سازمان ملل با ادغام چهار نهاد اين سازمان كه در ارتباط با زنان فعاليت ميكردند، نهاد تازهاي را ايجاد كرد.


