كهريزك و روزنامه‌هاي حامي دولت

کد خبر: ۱۰۷۳۴۸
| |
14465 بازدید
«تهران امروز» نوشت:

روزنامه‌هاي ايران و وطن امروز در واكنش به حكم دادگاه متهمان كهريزك طي مطالبي تاكيد كرده‌اند كه بايد سران فتنه را محاكمه كرد.

روزنامه حامي دولت، وطن‌امروز در يادداشتي نوشته است؛ نبايد فراموش كرد كه موضوع اصلی که «عدم تمکین به رای مردم» بوده است، نباید تحت تاثیر این مسئله قرار بگیرد.
برخورد قاطع و صد البته متناسب با «بانیان جرم بزرگ» مطالبه ده‌ها میلیون نفر از مردم ایران اسلامی است که در نهم دی و 22 بهمن‌ماه «حجت را برمسئولان تمام کردند» و هم‌اکنون با صدور احکام متهمان کهریزک محاکمه سران فتنه را انتظار می‌کشند.

روزنامه ايران ارگان دولت هم در اين زمينه نوشته است؛...اكنون به نظر مي‌رسد با رسيدگي نهايي به پرونده متهمان بازداشتگاه کهريزک، نوبت به رسيدگي به پرونده افرادي است که به قول رهبر معظم انقلاب «مسئله اصلي» را که زير سوال بردن آبروي نظام اسلامي بود، رقم زدند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی