صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اسكنرهاي فرودگاه‌ها باعث ايجاد سرطان مي‌شوند

دكتر «ديويد برنر» رئيس مركز تحقيقات راديولوري دانشگاه كلمبيا در آمريكا گفت: دانشمندان دولتي ميزان تمركز تشعشعات بر روي پوست بدن را به حساب نياورده‌اند كه باعث شده نگراني‌ها در مورد افزايش بالقوه خطر ابتلا به سرطان ايجاد شود.
کد خبر: ۱۰۶۹۱۴
| |
9493 بازدید

اسكنرهاي بدن مسافران در فرودگاه‌ها  تشعشاتي را صادر مي‌كنند كه 20 برابر قوي تر از برآوردهاي پيشين است.

به گزارش خبرنگار «تابناک اجتماعی» به نقل از ديلي تلگراف، دكتر «ديويد برنر» رئيس مركز تحقيقات راديولوري دانشگاه كلمبيا در آمريكا گفت: دانشمندان دولتي ميزان تمركز تشعشعات بر روي پوست بدن را به حساب نياورده‌اند كه باعث شده نگراني‌ها در مورد افزايش بالقوه خطر ابتلا به سرطان ايجاد شود.


به گفته دكتر برنر، بچه‌ها و مسافراني كه داراي جهش ژنتيكي هستند (حدود يك نفر در هر 20 نفر) در معرض خطر بيشتري نيز قرار دارند؛ زيرا بدن آنها توانايي بازسازي سلول‌هاي آسيب ديده در اثر اشعه ايكس را ندارد.

وي افزود: خطري كه مسافران عادي در معرض آن قرار دارند، بسيار پايين است؛ اما براي برآورد دقيق‌تر اين خطرات، به تحقيقات بيشتري نياز است.

به گفته او، اگر آمار استفاده 800 ميليون نفر در سال از فرودگاه‌ها را در نظر بگيريم، با توجه به درصد گفته شده در بالا و اين حجم عظيم از جمعيتي كه در معرض تعشعشات هستند، آنگاه بايد قائل به وجود يك تهديد جدي اجتماعي و بهداشتي باشيم.

این در حالی است که سخنگوي سازمان هواپيماي شهري گفت: اين وسايل براي استفاده در فرودگاه‌هاي بريتانيا از سوی وزارت ترابري تأييد شده و آزمايش‌هاي لازم در وزارت بهداشت نيز بر روي آن انجام شده است.

آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان را در تابناک اجتماعی بخوانید.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۸ - ۱۳۸۹/۰۴/۱۰
پارازیت ماهواره چی؟؟؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟