صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نادران: چرا از پرونده کوی رمز گشائی نمیشود؟

نماینده مردم تهران در گفت و گو با خبرنگار جهان با تأکید براینکه نظام در ماجرای کوی دانشگاه بسیار مناسب، جدی و قاطع وارد شده است خاطر نشان کرد: نمی دانم آقایان چه بهانه ای برای عدم اطلاع رسانی در این پرونده دارند. رسیدگی سریع و برخورد قاطع با عوامل این پرونده یکی از نقاط مثبت حوادث پس از انتخابات است.
کد خبر: ۱۰۴۷۷۱
| |
8489 بازدید

الیاس نادران با اشاره به ماهها بررسی پرونده کوی دانشگاه تهران گفت: واقعاً جای تأسف و گلایه دارد که ابعاد این پرونده پس از ماهها گذشت از حادثه صورت گرفته، هنوز برای مردم باز نشده است.

نماینده مردم تهران در گفت و گو با خبرنگار جهان با تأکید براینکه نظام در ماجرای کوی دانشگاه بسیار مناسب، جدی و قاطع وارد شده است خاطر نشان کرد: نمی دانم آقایان چه بهانه ای برای عدم اطلاع رسانی در این پرونده دارند. رسیدگی سریع و برخورد قاطع با عوامل این پرونده یکی از نقاط مثبت حوادث پس از انتخابات است.

نادران که خود عضو کمیته پی گیری حوادث پس از انتخابات بوده است در رابطه به ورودش به پرونده کوی می گوید: من سحر دوشنبه 25 خرداد مطلع شدم که حادثه‌ای در شب قبل در کوی دانشگاه تهران اتفاق افتاده است. خودم به کوی مراجعه کردم تا ببینم آنجا چه خبر است. دیدم یک فاجعه وسیعی رخ‌داده است. با آقایان زاکانی، سروری، جلالی و ابوترابی تماس گرفتم و موضوع را درمیان گذاشتم. کمیته پی گیری حوادث پس از انتخابات از همین جا شکل گرفت.

وی ادامه داد: دانشجویان دانشگاه، مردم و آسیب دیدگان در این حادثه حق دارند که از سرنوشت این پرونده مطلع شوند.

نادران با تأکید بر اینکه پرونده کوی به سرانجام خوبی رسیده است گفت: اهمال و سستی مسئولین در بیان جزئیات این پرونده و افشای عملکرد متخلفینی که احکام قضائی نیز دریافت کرده اند، باعث شده برخی تصور کنند نظام و دستگاه قضائی و کمیته پی گیری حوادث در این رابطه کم کاری کرده است.

نادران در ادامه افزود: اگر مسئولین در این رابطه اطلاع رسانی نکنند، اطلاعات و جزئیات این پرونده را مستقیماً در اختیار رسانه ها قرار می دهم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۵ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۶
آقای نادران مگر از پرونده های قبلی خبری شد که از این یکی بشود؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۱۵ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۶
آقای نادران.برای یک بار هم که شده حساب این لباس شخصی ها را کف دستشان بگذارید تا اندکی از گستاخی ها و اعمال خلاف خود کم کنند.
برای یک بار هم که شده به حقوق افراد آسیب دیده رسیدگی کنید تا اعتماد مردم به نظام افزایش یابد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۱۷ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۶
چگونه است که برادران وزارت اطلاعات یک بمبگذار را پس از دستگیری در عرض یک روز تخلیه اطلاعاتی نموده و کاری میکنند پس از دو روز دستگیری مثل بلبل در جلوی دوربین صحبت کند و سپس فیلم آن را هم در رسانه پخش می نمایند اما ابعاد فاجعه کوی دانشگاه پس از یک سال هنوز در هاله ای از ابهام به سر می برد؟!!!
مسئولین محترم مملکتی نیز اذعان میدارند که ما نمیدانیم چه کسی، چگونه و تحت امر کی به کوی حمله کرد!! احتمالا این افراد از کرات دیگر آمده بودند و پس از حمله نیز فی الفور به آنجا بازگشتند!
ناشناس
|
United States
|
۲۳:۴۱ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۶
آقاي نادران بتر است عضو كميته اينشوند چون نفوذ كافي ندارد و در آخر كنار ميكشند ... مثل پرونده رحيمي ...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۲۱ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۷
ای بابا! ما را به خیر شما امید نیست شر مرسانید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۴۵ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۷
اقای نادران تو رو خدا این کار را بکنید تا دست این دون صفتان بیشتر از این برای مردم رو شود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۵۶ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۷
آره؟!...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۳:۵۷ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۷
چشم! رمز گشايي ميكنيم! در اسرع وقت!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۹ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۷
معلوم است كه حوادث كوي دانشگاه درشب 25خرداد عامل محرك وموثري در بر انگيخته شدن احساسات وخشم مردم درتظاهرات25خردادبوده تظاهراتي كه شايد به دليل همين خشم به اغتشاش گراييد وحالا براي ان كه بتوانند اين حركت زشت وتحريك كننده توسط لباس شخصي ها را به نحوي رفع ورجوع كرده وان را به گردن ديگران بياندازند نياز به اسناد ومدارك دارند!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۰ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۷
دو زار بده آش، به همين خيال باش!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار