استيلي سرمربي شاهين بوشهر شد

استيلي اعلام كرده سعيد عزيزيان دستيارش در شاهين خواهد بود و حشمت مهاجراني هم به عنوان مديرفني در اين تيم فعاليت خواهد كرد.
کد خبر: ۱۰۴۷۰۵
| |
4965 بازدید
حميد استيلي به عنوان سرمربي جديد تيم فوتبال شاهين بوشهر انتخاب شد.

به گزارش ايسنا، پس از آن كه پرويز مظلومي گزينه اصلي شاهين بوشهر به عنوان سرمربي استقلال انتخاب شد، هيات مديره باشگاه شاهين حميد استيلي را به عنوان سرمربي جديد اين تيم انتخاب كرد.

به گفته سخنگوي باشگاه شاهين گفت‌وگوهاي نهايي با استيلي انجام شده و تا چند روز آينده استيلي با حضور در هيات فوتبال بوشهر قرارداد خود را با اين باشگاه ثبت خواهد كرد.

استيلي اعلام كرده سعيد عزيزيان دستيارش در شاهين خواهد بود و حشمت مهاجراني هم به عنوان مديرفني در اين تيم فعاليت خواهد كرد.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی