صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قذافي: فيفا جهان را فاسد کرده است!

رهبر لیبی فیفا را «مافیای جهانی» توصیف کرد و محاکمه همه اعضای آن را خواستار شد.
کد خبر: ۱۰۳۹۲۹
| |
5942 بازدید

معمر قذافی رهبر لیبی شنبه به فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) حمله کرد و این فدراسیون را سازمان فاسد مافیای جهانی که جهان را فاسد کرده و باید با آن مبارزه کنیم توصیف کرد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از طرابلس، قذافی در مراسمی که به مناسبت چهلمین سالگرد خروج نیروهای آمریکایی از این کشور برگزار شد گفت: فساد سازمان فیفا و محکومیت این سازمان را به دلیل گسترش فساد در جهان و تجارت انسان اعلام می کنیم، این سازمان شایسته احترام نیست و به آن احترام نمی گذاریم و باید با آن مبارزه کنیم.

رهبر لیبی فیفا را «مافیای جهانی» توصیف کرد و محاکمه همه اعضای آن را خواستار شد.

وی افزود: چگونه دویست کشور کوچک از میزبانی جام جهانی فقط به این دلیل که فقیر هستند محروم می شوند؟، این سازمان باید میلیاردها خرج کند و به کشورهای فقیر کمک کند در غیر این صورت فقط در انحصار ثروتمندان باقی می ماند و دیگر رقابت برای جام جهانی معنایی ندارد.

لیبی در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی که از روز جمعه آغاز شد حضور ندارد و تاکنون نیز به رقابتهای جام جهانی راه پیدا نکرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟