صفحه خبر لوگوبالا تابناک

قهر نماینده معاون احمدی نژاد از مجلس

کد خبر: ۱۰۳۷۰۱
| |
15863 بازدید
نماینده عزیزی معاونت برنامه ریزی و نظارت و راهبردی دولت، جلسه کمیسیون بهداشت را به دلیل اصلاحات اعمالی این کمیسیون بر لایحه برنامه پنجم ترک کرد.

به گزارش خبرآنلاین، انوشیروان محسنی بندپی نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان با اشاره به جلسه این کمیسیون که اختصاص به بررسی لایحه برنامه پنجم توسعه داشت، به خانه ملت، گفت: معاونت برنامه ریزی و نظارت و راهبردی دولت با ارسال پیامی از نماینده خود خواست تا جلسه را ترک کند.

وی دلیل ترک نماینده معاونت برنامه ریزی و نظارت و راهبردی دولت از جلسه کمیسیون بهداشت را تغییرات کمیسیون بر لایحه برنامه پنجم توسعه عنوان کرد و افزود: البته جلسه کمیسیون با حضور معاونان وزارتخانه‎های رفاه و بهداشت ادامه یافت.

عضو کمیسیون بهداشت با اعتقاد بر اینکه لایحه برنامه پنجم توسعه در حوزه بهداشت از ضعف عمده‎ای برخورداراست، گفت: در جلسات کمیسیون بهداشت، ماده به ماده لایحه دولت در حوزه بهداشت و درمان بررسی شد و متاسفانه زمانی که دیدند کار خوب پیش می رود معاونت برنامه ریزی دولت از نماینده خود خواست تا جلسه کمیسیون را ترک کند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی