ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

وزیر مسکن: توان حل مشکل مسکن را داریم

کد خبر: ۱۰۲۳۵۶
| |
2037 بازدید

وزیر مسکن و شهرسازی تاکید کرد: ما با عملیاتی کردن ساخت یک میلیون و چهارصد هزار واحد مسکونی شهری و روستایی می‌خواهیم ثابت کنیم که توان حل مشکل مسکن را داریم

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر؛ علی نیکزاد به فشار سنگینی که برای ساخت یک میلیون و چهارصد هزار واحد مسکونی شهری و روستایی روی وزارت مسکن و شهرسازی وجود دارد اشاره کرد و گفت: هدف ما ساخت واحد‌های مسکونی است، تا ازدواج جوانان تسهیل شود و نسلی پاک، پیرو اهل بیت (ع) باشند.

وی افزود: در حالی که ساخت یک میلیون واحد مسکونی برنامه 5 ساله کشوری مانند الجزایر است، ما با عملیاتی کردن ساخت یک میلیون و چهارصد هزار واحد مسکونی شهری و روستایی می‌خواهیم کارآمدی نظام اسلامی را به همه نشان می‌دهیم.

نیکزاد شرایط را برای خانه دار شدن مردم با وجود امکاناتی مانند زمین رایگان، تسهیلات قرض الحسنه، تامین تاسیسات زیر بنایی و روبنایی و ساخت فضاهای لازم در طرح‌های مسکن مهر، مهیا دانست.

وزیر مسکن گفت: در برخی طرح‌ها مانند گروه‌های ویژه که با وجود دادن امکانات لازم، کاری از پیش نبرده‌اند وارد عمل می‌شویم و ساخت این واحدها را خودمان انجام می‌دهیم.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟