صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مردی به خاطر اعتیاد پسرش، همسرش را کشت

کد خبر: ۱۰۲۱۶۹
| |
2288 بازدید

مردی که همسرش را به خاطر اعتیاد پسرش به قتل رسانده بود، صبح فردا در دادگاه کیفری استان تهران، محاکمه می‌شود.

به گزارش فارس، روز 15 اردیبهشت 88، مأموران کلانتری 151 یافت‌آباد از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی از وقوع یک فقره درگیری منجر به قتل در میدان معلم با خبر شدند. مأموران با حضور در محل حادثه متوجه شدند که زنی به نام پروانه بر اثر اصابت ضربات متعدد چاقو به قتل رسیده است و شاهدان حادثه شوهر وی را عامل این قتل معرفی کردند.

تحقیقات برای شناسایی متهم فراری آغاز شد و مدتی بعد وی شناسایی و دستگیر شد و در اولین تحقیقات به ارتکاب قتل همسرش اعتراف کرد.

متهم مدعی شد که با اصرار همسرش برای کار به خارج از کشور رفته بود ولی وقتی به ایران برگشته، متوجه شده که یکی از پسرانش خودکشی کرده و دیگری هم به دام اعتیاد افتاده است.

وی ادامه داد: بر سر همین موضوع با همسرم اختلاف داشتم تا اینکه این اختلاف به درگیری کشیده شد و روز حادثه او را با چاقو زدم.

با اعتراف متهم به ارتکاب قتل، قرار مجرمیت وی از سوی دادسرای جنایی تهران صادر و پرونده برای رسیدگی به شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران ارجاع داده شد که صبح فردا رسیدگی خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟