صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آگاتا همچنان قرباني مي گيرد

کد خبر: ۱۰۲۱۱۷
| |
2137 بازدید

جديدترين خبرهاي رسيده از گواتمالا حکايت از ايجاد حفره اي عميق در پايتخت اين کشور بواسطه توفان آگاتا و فرو رفتن حداقل دو ساختمان در آن حکايت دارد.

به گزارش سي.ان.ان. اين حفره در شمال پايتخت و به دليل بارش بي وقفه باران حاصل شده و در نتيجه آن يک ساختمان سه طبقه و يک منزل مسکوني در آن فر رفتند.

در همين رابطه مقامات آمريکاي مرکزي از افزايش شمار کشته هاي اين توفان به 180 نفر خبر مي دهند که 100 نفر از کشته ها فقط در گواتمالا بوده است.

بر همين اساس ، شمار مفقودان اين حادثه نيز به 100 نفر رسيده است و بيش از 70 هزار نفر از ساکنان مناطق پر خطر در گواتمالا از خانه هاي خود تخليه شده اند.

توفان آگاتا باعث جاري شدن سيل و رانش زمين در چند کشور آمريکاي مرکزي شد و در نتيجه آن 11 هزار ساختمان ويران شدند.

اين توفان از روز شنبه از اقيانوس آرام شروع شد که بارندگي شديدي را به دنبال داشت. اين درحالي است که زندگي در گواتمالا از قبل به دليل فوران يک آتشفشان دچار اختلال شده بود.

اين در حالي است که همچنان بارندگي شديد در اين منطقه ادامه دارد که به نگراني نسبت به تخريب بيشتر دامن زده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟