جعفرپور قراردادش را با سپاهان تمديد كرد

وي در مورد تمديد قرارداد خود گفت: خوشحالم كه در ليست امير قلعه نويي بري فصل جديد حضور دارم. هميشه آرزويم اين بوده كه با موفقيت هاي سپاهان مردم متعصب اصفهان را شاد و خوشحال كنيم و در سالي كه گذشت به اين هدف رسيديم.
کد خبر: ۱۰۱۹۶۰
|
۱۱ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۷:۳۲ 01 June 2010
|
1733 بازدید
هافبك تيم فوتبال سپاهان قرارداد خود را تمديد كرد.

به گزارش فارس؛ مهدي جعفرپور امروز با حضور در دفتر مديرعامل باشگاه سپاهان و انجام توافقات لازم قرارداد خود را با اين باشگاه براي 2 سال ديگر تمديد كرد.

وي در مورد تمديد قرارداد خود گفت: خوشحالم كه در ليست امير قلعه نويي بري فصل جديد حضور دارم. هميشه آرزويم اين بوده كه با موفقيت هاي سپاهان مردم متعصب اصفهان را شاد و خوشحال كنيم و در سالي كه گذشت به اين هدف رسيديم.

جعفرپور عنوان كرد: در سال جديد با توجه با قهرماني مان در ليگ نهم انتظارات از سپاهان بالاتر مي رود و قطعا وظايف تك تك بازيكنان هم سخت تر مي شود. لازم است در فصل جديد تلاش و جنگندگي دو چنداني باري فتح جام هاي داخلي و آسيايي داشته باشيم. آرزويم قهرماني با سپاهان در آسياست. اين خواسته و مطالبه همه هواداران از سپاهان است و اميدوارم در ليگ قهرمانان 2011 بتوانيم اين كاپ را به تالار افتخارات باشگاه اضافه كنيم.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت