جذف ويليامز و شاراپووا و صعود فددر و نادال
تنيسور بلژيكي با شكست حريف مطرح روسي خود به مرحله يكچهارم نهايي رقابتهاي آزاد فرانسه راه يافت.
به گزارش فارس، جاستين هنين با غلبه بر ماريا شاراپووا تعداد پيروزيهاي خود در رقابتهاي رولاند گروس را به عدد 24 رساند.
هنين، قهرمان 4 دوره اين بازيها هنگامي كه در ست دوم مقابل شاراپووا مغلوب شد، خود را در خطر دريافت اولين شكست از سال 2004 تاكنون در اين مسابقات ديد.
تنيسور سيد 22 بلژيكي در نهايت در زمان 2 ساعت و هفت دقيقه با نتيجه 6 بر 2، 3 بر 6 و 6 بر 3 بر حريف روسي خود غلبه كرد.
* حذف ونوس ويليامز از رقابتها
در همين حال ناديا پترووا كه در مرحله قبل توانست در ديداري نفسگير با نتيجه 6 بر 7، 6 بر 4 و 10 بر 8 ارغوان رضايي را مغلوب كند، با شكست ونوس ويليامز براي اولين بار در دوران بازي حرفهاي خود بزرگترين شوك رقابتهاي امسال را به ارمغان آورد.
پترووا روسي در هر 4 ديدار قبلي مقابل تنيسور شماره 2 جهان شكست خورده بود اما در اين بازي با نتيجه 6 بر 4 و 6 بر 3 در مرحله چهارم بازيهاي تنيس آزاد فرانسه تنيسور آمريكايي را از دور رقابت ها خارج كرد.
پترووا در مرحله يكچهارم نهايي مقابل النا دمنتيوا از روسيه به ميدان ميرود و در صورت پيروزي سومين حضور خود در نيمه نهايي اين بازيها را تجربه ميكند.
دمنتيوا، سيد 5 اين رقابتها با نتيجه 6 بر يك و 6 بر 3 چنل اسشيپرز را از پيش رو برداشت در حاليكه كارولين وزنياكي با نتيجه 7 بر 6، 6 بر 7 و 6 بر 2 از سد فليويا پنتا گذشت.
فرانچسكا شياوون دانماركي نيز با نتيجه 6 بر 4 و 6 بر 4 بر ماريا كريلنكو غلبه كرد.
* فدرر به يكچهارم رسيد، نادال به يكهشتم
راجر فدرر با نتيجه 3 بر صفر استانيسلاس واورينكا را مغلوب كرد و به مرحله يكچهارم نهايي رقابتهاي تنيس آزاد فرانسه راه يافت.
فدرر، مدافع عنوان قهرماني با نتيجه 6 بر 3، 7 بر 6 و 6 بر 2 در زمان يك ساعت و 56 دقيقه به برتري رسيد. ديدار مرحله چهارم ميان فدرر و واورينكا اولين مسابقه ميان 2 تنيسور سوئيسي در اين مرحله از رقابتهاي گراند اسلم برگزار شد.
هر 2 بازيكن بدون واگذار كردن حتي يك ست به مرحله يك هشتم راه يافته بودند. واورينكا در 6 ديدارش مقابل فدرر، در 5 مسابقه شكست خورد. آخرين رويارويي آنها در رقابتهاي تنيس آزاد مادريد در ماه گذشته بود.
* نادال به يك هشتم نهايي رسيد
رافائل نادال با عبور از سد ليتون هويت به مرحله يك هشتم نهايي رقابت هاي تنيس آزاد فرانسه راه يافت.
نادال قهرمان 4 دوره اين بازيها با اينكه در بهترين وضعيت آمادگي خود قرار نداشت، بار ديگر نشان داد كه يكي از بهترين هاي كلي كورت در جهان است.
تنيسور سيد 2 در زمان 2 ساعت و 28 دقيقه با نتيجه 6 بر 3، 6 بر4 و 6 بر 3 از سد ليتون گذشت تا در مرحله يكهشتم نهايي مقابل توماز بلوچي به ميدان برود.
اين چهارمين ديدار نادال و هويت در رولاند گروس و پنجمين رويارويي آنها در كلي كورت بود كه تنيسور اسپانيا همه ديدارها را به سود خود به پايان برده است.


