صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

فعاليت 3 هزار شبكه تلويزيوني عليه ايران

کد خبر: ۱۰۰۳۲۹
| |
8136 بازدید

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي تأكيد كرد: هم اكنون 3 هزار شبكه تلويزيوني و 45 هزار شبكه فارسي‌زبان در فضاي مجازي عليه كشور فعالند تا تفكر امام و انديشه بسيجي را كه حماسه فتح خرمشهر را رقم زد بي‌رمق نشان دهد.

به گزارش خبرگزاري فارس، از شهرستان محمودآباد سيدمحمد حسيني صبح امروز در جمع بسيجيان شهرستان محمود آباد اظهار داشت: نهم دي ماه سال گذشته و حماسه مردم در خنثي‌سازي جريان فتنه پيروزي بزرگي بود بايد آن را تداوم حماسه سوم خرداد ناميد.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي يادآور شد: مردم انقلابي كشورمان در جريان فتنه سال گذشته در جبهه جنگ نرم به پيروزي رسيدند؛ همانگونه كه در سوم خرداد در رويارويي با دشمن تا دندان مسلح سربلند و سرافراز شدند.

حسيني خاطرنشان كرد: در فتنه سال گذشته كساني كه روزگاري بر سر سفره انقلاب نشسته بودند با دشمنان سلطنت‌طلب‌ها و با دشمنان نظام همسو شدند.

وي تأكيد كرد: بصيرت و آگاهي كه با نفس مسيحائي رهبر معظم انقلاب ايجاد شد، با سخت‌كوشي و رضايت‌مندي مردم توأم و مانع تحقق اهداف فتنه‌گران شد.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي بيان داشت: سوم خرداد يك روز الهي است كه وعده خداوند در آن محقق و جهان سلطه‌گران خوار و ذليل شد.

وي با بيان اينكه امروز هم در جنگ هستيم، اظهار داشت: خصومت و دشمني دشمنان همواره با ما هست اما اين تهديدات در مقابل اراده اين ملت خدايي راه به جايي نمي‌برد.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي به ناكامي‌هاي نظامي آمريكا در منطقه اشاره كرد و گفت: روزي فرا خواهد رسيد كه همه مردم دنيا به ماهيت استكبار جهاني پي مي‌برند.

حسيني به تلاش گسترده ضد فرهنگي دشمن براي محو تفكر سوم خرداد اشاره كرد و گفت: هم اكنون 3 هزار شبكه تلويزيوني و 45 هزار شبكه فارسي‌زبان و فضاي مجازي عليه كشور فعالند تا تفكر امام و انديشه بسيجي را كه حماسه سوم خرداد را رقم زد بي‌رمق نشان دهد.

سيد‌محمد حسيني وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي تا ساعاتي ديگر در همايش بزرگداشت علامه دشتي مفسر بزرگ و مشهور نهج‌البلاغه سخنراني مي‌كند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۹ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
می شه یه راهنمایی کنن که چه جوری انقد دقیق محاسبه کرده اند. انقد واقعا شبکه انگلیسی زبان داریم؟؟؟؟؟؟؟ فارسی زبان پیش کش
كريم حسيني
|
United Arab Emirates
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
فكر نمي كنيد رياضيات جناب وزير كمي ضعيف باشد؟ بهتر است ايشان ابتدا در مورد كل شبكه هاي راديويي دنيا بررسي مي كردند . 45000 شبكه فارسي زبان ؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۵ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
خوب اسم 100 تا شبکه را اگر راست میگی بگو . بابا دنیا ایقدر بیکار نیست که همش علیه ما باشد . این تفکر که همه دنیا علیه ما هستند همیشه برای سرپوش گذاشتن روی ضعف خودمون استفاده شده و میشود .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۰ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
این وزیر فرهنگ از کجا میدونه دقیقا" سه هزار شبکه تلویزیونی هستش که دارن این کارو میکنن ؟؟!! چرا نگفته 2541 مثلا" ؟؟؟ منه جوون چه جوری این گفته آقا رو هضم کنم ؟
ناشناس
|
Germany
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
bikhiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۴ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
اينا آمار دادنشون هم مثل هم ديگه است... يا امام زمان كجايي؟
ناشناس
|
-
|
۱۳:۳۵ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
حالا چندتا موافق داریم؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۶ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
3000 شبكه فارسي زبان و 45000 !!!!!!!!
آقا كمي تامل كنيد ماهواره ما كه بيشتر از 800 كانال نداره الااقل براي عقل خودتون ارزش قائل بشيد  
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۸ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
لطفا اسم 100 تا از این شبکه های تلویزیونی رو نام ببرید
ناشناس
|
United States
|
۱۳:۴۰ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
اين هم از آن حرفهاي دايي جان ناپلئوني است. بفرمائيد كه تمام دنيا هيچ كار و مشكلي ندارند و از صبح كه بيدار ميشوند تا شب براي ما نقشه ميكشند! واقعا كه!
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...