صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
سامره:

نيمكت‌نشيني باعث اختلافم با قلعه‌نويي شد

سامره با بيان اين مطلب که فوتبال ايران هم اکنون با فقر ستاره روبرو است خاطر نشان کرد: يک فوتباليست وقتي ستاره است که علاوه برتمرينات منظم و با برنامه از تغذيه و برنامه تفريحي خوبي در زندگي خود استفاده کند، بازيکنان ما بايد اهداف بلندي را براي خود متصور شوند متاسفانه به دليل نبود ستاره‌هاي پايدار تيم ملي ما به جام جهاني نرفت.
کد خبر: ۱۰۰۱۹۱
| |
2490 بازدید

علي سامره معتقد است که يک مديريت قوي بايد کنترل حواشي مس را بر عهده مي گرفت تا حواشي متعدد به اين باشگاه لطمه نزند.

علي سامره مهاجم تيم فوتبال صنعت مس کرمان در گفت وگو با ايسنا گفت: ضعف مديريت، بي تجربگي برخي بازيکنان تيم به همراه مشکلات ما لي را از مهمترين دلايلي دانست که موجب شد تا نماينده استان کرمان نتواند حضور پر رنگي را در مسابقات ليگ برتر داشته باشد. به عقيده من اما متاسفانه اين حواشي از ابتداي فصل آغاز شد و پاياني نيز نداشت.

وي يکي از عوامل ناکامي مس را تصميم گيري هاي ضعيف مديريت اسبق باشگاه در فصل نقل و انتقالات عنوان کرد و افزود: به ليست بازيکناني که امسال به مس پيوستند نگاه کنيد متوجه خواهيد شد. بازيکناني جذب تيم شدند که در پست‌هاي غير تخصصي شان بازي کردند و يا اينکه در برخي از پست‌ها اصلا بازيکني جذب تيم نشد.

مهاجم اسبق استقلال تهران اظهار كرد: پس از اتمام قراردادم در ليگ امارات علاقه داشتم تا به استقلال باز گردم، اما آبي‌هاي پايتخت، مهاجمان خود را جذب کرده بودند و به همين علت پيشنهاد مس را بررسي کردم، مس در آسيا و ليگ قهرمانان حضور داشت و اين مسئله موجب شد تا انگيزه من براي حضور در کرمان دوچندان شود.

سامره با اشاره به دوران مصدوميتش در ابتداي فصل و دوري سه ماه از مسابقات اظهاركرد: پس از آنکه مصدوميتم برطرف شد به کمي زمان احتياج داشتم تا شرايطم را در خط حمله تغيير دهم، اما متاسفانه کسي به من کمک نکرد تا بازگشت خوبي به تيم داشته باشم. عده‌اي نيز در اين بين با حاشيه سازي مبلغ قرارداد من با مس را مطرح کردند تا تمرکزم را بهم ريزند.

وي در ادامه افزود: تمامي اين مسائل موجب شد تا بدون دليل وارد حاشيه شوم، يک فوتباليست زماني موفق خواهد شد که از نظر روحي و رواني در شرايط خوبي قرار گيرد و تمام توان خود را به موفقيت خود و تيمش متمرکز کند.

سامره با بيان اين مطلب که قبل از حضور نژادزماني در باشگاه مس آرامش روحي از من سلب شده بود و نمي توانستم به راحتي حتي در تمرينات مس کار کنم، گفت: وظيه اصلي ام که همان گلزني بود را فراموش کرده بودم، اما پس از حضور نژاد زماني در مس بازگشت نسبتا خوبي داشتم و به نسبت ابتداي فصل موفق تر ظاهر شدم.

وي تصريح کرد: من اگر در شرايط ايده آل بدني باشم قطعا براي تيمم مفيد خواهم بود اما متاسفانه در بسياري از بازي‌هاي مس برخي همبازيانم توپ را به من پاس نمي دهند و مجبور مي شوم تا براي توپ گيري کمي رو به عقب حرکت کنم.

مهاجم تيم فوتبال صنعت مس کرمان با بيان اين مطلب که هر شخصي به اندازه مسئوليتش در ناکامي هاي مس مقصر است خاطر نشان کرد: اما هر شخصي به اندازه مسئوليتش مقصر است، شايد سرمربي و مديريت اسبق مس نيز در برهه اي از زمان تصميمات خوبي براي تيم گرفته باشند اما باخت‌هاي تيم موجب شده تلاش‌هاي آنها براي خروج تيم از بحران به چشم نيايد.

سامره خاطر نشان کرد: البته با حضور مديريت جديد، حواشي تيم و باشگاه کمتر شد و شرايط تيمي مس نيز به گونه اي پيش رفت که در ليگ برتر همه شرايط براي بقا مس فراهم شد و تيم در ليگ ماندني شد، در ليگ قهرمانان آسيا نيز با شايستگي از مرحله يک هشتم پاياني حذف شديم.

مهاجم رفسنجاني مس کرمان اظهار كرد: مس با توجه به اولين حضور خود در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا توانست عملکرد خوبي از خود نشان دهد، اگر چه ما نتوانستيم در مسابقات بيرون از خانه قدرتمند ظاهر شويم اما همگان ديدند مس در بازي‌هاي داخل خانه تمامي حريفانش را آزار داد.

سامره گفت: حتي پيش از شروع مسابقات هيچ کس در داخل کشور شانسي براي صعود مس به دور بعد را قائل نبود اما بازيکنان مس با تلاش و غيرت خود نشان دادند که قادر به انجام بازيهاي متفاوتي هستند.

وي با اشاره به رفتار ناشايست برخي تماشاگران با وي در کرمان و سر دادن برخي شعارهاي بي پايه و اساس نيز اظهار كرد: تعداد اين افراد بسيار کم است، البته وقتي براي اولين بار ديدم که در کرمان تماشاگران خودي برايم مشکل ساز شدند خيلي ناراحت شدم، اما اينها هواداران واقعي مس نيستند و به دنبال منافعشان هستند.

سامره گفت: از اين قبيل رفتارها در اين فصل از مسابقات در کرمان بسيار اتفاق افتاد، اين عده قليل از برخي افرادي که ديگر در مس منافعي ندارند خط مي گيرند، در طول فصل اين افراد به جز من براي قرباني، آشوبي،دهنوي و حتي عباس محمدي نيز حاشيه سازي کردند.

مهاجم مس با انتقاد از برخي ليدر هاي مس گفت: چرا به راحتي برخي تماشاگران مس به خود اجازه مي دهند تا با بازيکن تيم برخورد فيزيکي کنند؟ دهنوي در اين فصل از مسابقات تاکنون 12 پاس گل داده است و همواره براي مس بازيهاي خوبي از خود به نمايش گذاشته است. با يک اشتباه نبايد اينچنين با يک بازيکن برخورد کرد.

وي با اشاره به ديدار مرحله يک هشتم پاياني ليگ قهرمانان آسيا و حذف مس با شکست در برابر ذوب‌آهن گفت: ما مي توانستيم ذوب آهن را شکست دهيم و براي اين کار برنامه ريزي خاصي از سوي کادر فني انجام شده بود، اما متاسفانه تمام اين برنامه ها با اخراج دهنوي از زمين بهم ريخت.

سامره خاطر نشان کرد: در مجموع بازيکنان مس در اين ديدار عملکرد خوبي از خود ارائه کردند، ما اگر قدر فرصت‌هاي بدست آمده خود را در نيمه اول مي دانستيم و دروازه ذوب آهن را باز مي کرديم، مي توانستيم با تدابير تدافعي در نيمه دوم برابر ذوب آهن پيروز ميدان لقب گيريم.

وي با بيان اين مطلب که اکنون بايد تنها افسوس حذف از اين مسابقات را بخوريم تصريح کرد: بايد به ذوب آهني ها اين پيروزي را تبريک گويم بازيکنان اين تيم نيز در اين مسابقه زحمات زيادي کشيدند اميدوارم اين شکست تجربه مفيدي براي مس و بازيکنانش طي سالهاي آينده باشد.

وي در پاسخ سوال خبرنگار ايسنا مبني بر تمديد قراردادش با مس گفت: نمي دانم،اما مذاکره با گزينه هاي مختلف حق طبيعي هر بازيکن و مربي است ،در خصوص اين مسئله بايد پس از پايان فصل بهترين تصميم را بگيرم، قصد دارم تا يکي دو سال ديگر از فوتبال خداحافظي کنم، شايد اين سالهاي پاياني فوتبالم را به استقلال برگشتم، من با استقلال خاطرات خوبي دارم.

وي در خصوص اختلافاتش با امير قلعه نويي گفت: براي وي احترام خاصي قائلم، اما هرگز با وجود اختلافات، به وي بي احترامي نکردم زماني که کادرفني استقلال به من فرصت خود نمايي مي داد با جان و دل براي استقلال بازي مي کردم و در بيشتر موارد نيز موفق به گلزني نيز مي شدم ،حتي گلهاي بسيار حساسي نيز به ثمر رساندم ،اما وي علي رغم گلزني هاي من را نيمکت‌نشين کرده بود.

سامره افزود: اين مسائل و نيمکت نشيني من در استقلال موجب شد تا با وي اختلافاتي پيدا کنم، اما اکنون با قلعه نويي مشکلي ندارم و او نيز همچون ساير مربيانم براي من زحمات بسياري کشيده است.

سامره با بيان اين مطلب که فوتبال ايران هم اکنون با فقر ستاره روبرو است خاطر نشان کرد: يک فوتباليست وقتي ستاره است که علاوه برتمرينات منظم و با برنامه از تغذيه و برنامه تفريحي خوبي در زندگي خود استفاده کند، بازيکنان ما بايد اهداف بلندي را براي خود متصور شوند متاسفانه به دليل نبود ستاره‌هاي پايدار تيم ملي ما به جام جهاني نرفت.

وي در خصوص ليگ حرفه اي امارات گفت: امارات ليگ خوبي دارد، آنها سرمايه گذاري مناسبي براي پيشرفت فوتبالشان انجام داده اند، طي 5 سالي که در ليگ امارات حضور داشتم با مربيان خوبي دراين کشور آشنا شدم و نکات فني بسياري از آنها آموختم.

سامره با بيان اين مطلب که بازيکني در شرايط فعلي فوتبال موفق خواهد شد که بتواند در ترکيب تيمش و در مسابقات حضور مستمر داشته باشد گفت: زماني که بازيکني به ميدان مسابقه رود نقاط ضعف و قوتش را مي شناسد که اين مسئله طبيعتا موجب رشد هر بازيکني خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار