دانش منهای دین = کلاهک هسته ای
آیت الله حائری شیرازی علم تهی از انسان شناسی و در نتیجه دین شناسی را بی خاصیت دانست و تصریح کرد:دانش بشری منهای دین نتیجه اش کلاهکهای هسته ای می شود.
به گزارش واحد مرکزی خبر ، آیت الله حائری شیرازی سخنران پیش از خطبه های این هفته نماز جمعه تهران با تاکید بر ضرورت شناخت انسان گفت: نمی توان بدون انسان شناسی مشکلی را از جامعه حل کرد.
وی بزرگترین مسئله پیش روی انسان را امنیت ارزیابی کرد و با اشاره به مجهز شدن بشر به دانش و کنارگذاشتن دین در عرصه های مختلف ، نتایج و عواقب این نوع نگرش را یادآور شد و گفت: دانش بشری انسان را از سنگ نجات داد و به موشک قاره پیما با کلاهک هسته ای رساند.
عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه با یادآوری داستان پسر حضرت نوح و بی اعتنایی وی به ساحت دین تصریح کرد: در دوران امروز ، بشر نیز به کوه علم می رود و این در حالی است که بدون دین این علم ، آب نما و سرابی بیش نیست.
وی با طرح این سوال که این دانشی که انسان به رخ دین می کشد برای انسانها چه کرده است تاکید کرد: علم که نعمت الهی است وقتی از انسان شناسی به دور افتاد خاصیتش بلا می شود.
حائری شیرازی افزود: زمانی که سلاح به دست کسی افتاد که عامل بازدارنده در آن وجود نداشت و قید دینی از او حذف شد نتیجه اش به مسابقه تسلیحاتی منجر می شود و کار را به جایی می رساند که هرچه توسعه بیشتر می شود امنیت کمتر می شود.
وی در پایان انسان شناسی را لازمه توسعه و در نتیجه امنیت برای بشر ذکر کرد.


