صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هرگونه همكاري با القاعده حرام است

کد خبر: ۹۸۴۳۱
| |
4673 بازدید

يكي از روحانيون برجسته عربستان در فتوايي بي‌سابقه هرگونه همكاري مسلمانان با گروه تروريستي القاعده را منع كرده و آن را حرام دانست.

به نوشته «جمهوری اسلامی»، شيخ عبدالمحسن عبيكان از مفتيان و مقامات بلندپايه وزارت دادگستري عربستان در حركتي بي‌سابقه با تاكيد بر اين مطلب كه مسلماناني كه به گروه‌هاي جنگ‌طلب و آشوبگر ملحق شده و در عمليات‌هاي تروريستي شركت مي كنند از راه اسلام منحرف شده‌اند، اعلام كرد: هرگونه وابستگي به گروه تروريستي القاعده حرام است.

او كه با روزنامه عكاظ عربستان سخن مي‌گفت، در ادامه افزود: در اسلام با تاكيد فراوان از ريختن خون ديگر مسلمانان منع شده است و هيچ كس با هيج توجيهي حق انجام جنين كاري را ندارد.
او همچنين القاعده را از جمله گروه‌هاي تكفيري دانست كه جنايت عليه ديگران را براي خود توجيه مي‌كنند.

عبيكان كه در برنامه اصلاح شورشيان توبه كار نقش موثري دارد، اعضاي گروه القاعده در يمن را دعوت به توبه كرده و از آنها خواست تا خود را تسليم مقامات كنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟