صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تکذیب جلسه بهروزی،هاشمی و ابتکار با باهنر

شايد جرياني از ميان اصلاح‌طلبان با يك ساختار شكل‌ بگيرد/جرياني تحت عنوان اصلاح‌طلب اصولگرا در عرصه سياسي كشور به وجود نخواهد آمد/ چون بازار سياسي اصولگرايان داغ است اغلب احزاب خود را در اين جريان تعريف مي‌كنند.
کد خبر: ۹۷۳۹۵
| |
6952 بازدید

دبير‌كل جامعه زينب معتقد است اصولگرايان نيازي به رويش جرياني جديد از درون خود ندارند.

مريم بهروزي در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا، در پاسخ به سوالي در خصوص لزوم شكل‌گيري جريان سوم در عرصه سياسي كشور كه مورد تاكيد علي مطهري قرار گرفته بود، با بيان اينكه از اول انقلاب تاكنون احزابي كه پديد آمدند در دو جريان راست و چپ خلاصه شدند،گفت: اين دو جريان در دهه سوم انقلاب به نام اصولگرايان و اصلاح‌طلبان نام گرفتند و در دهه ميانه نيز شناور بودند.

وي ادامه داد: جريان‌هايي مثل كارگزاران يا دوم خرداد و يا آبادگران رفته‌رفته در دو جريان اصولگرا و اصلاح‌طلب هضم شدند و گمان نمي‌كنم كه شكل‌گيري جريان سوم به وقوع بپيوندد.

دبير‌كل جامعه زينب با بيان اينكه احزابي چون رايحه خوش خدمت و يا تحول خواهان در اصولگرايان مي‌گنجند،گفت: امروز چون بازار سياسي اصولگرايان داغ است اغلب احزاب خود را در اين جريان تعريف مي‌كند ،همانطور كه در زمان آقاي خاتمي چون جريان اصلاحات داغ بود بسياري از احزاب خود را در داخل اين جريان مي‌گنجاندند.

وي با تاكيد بر اينكه جريان جديدي پديد نخواهد آمد،گفت: ممكن است پس از ريزش‌ها و اختلافاتي كه در بين جريان اصلاحات وجود دارد از دل آنها جرياني جديد به وجود آيد. مثل زماني كه آبادگران جوان از دل اصولگرايان بيرون آمد، ولي امروز آنها نيز جزو جريان اصولگرايي تعريف مي‌شود ولي اصولگرايان فعلي نيازي به رويش جرياني جديد از درون خود ندارند.

بهروزي در مورد اينكه ممكن است اين جريان سوم از بين طيفي از اصولگرايان با طيفي از اصلاح‌طلبان باشد، گفت: چنين چيزي امكان ندارد، چرا كه اصولگرايان نيازي به اين كار ندارند كه با اصلاح‌طلبان جرياني راه بياندازند، ولي اصلاح‌طلبان به دليل شناوري سياسي كه اكنون در ميان خود دارند تنها بايد در بين خود پالايش انجام دهند و شايد با يك ساختار جديد و با نام جديد جرياني از دل آنها بيرون بيايد، ولي حتما آن جريان اصلاح‌طلب اصولگرا يا اصولگراي اصلح طلب نخواهد بود.

دبير‌كل جامعه زينب با تاكيد مجدد به اينكه اصولگرايان نيازي به جريان‌سازي جديد ندارند، گفت: ‌آنها در حال حاضر موفق هستند و كرسي‌هاي تصميم‌سازي و تصميم‌گيري را در اختيار دارند، اما تا جايي كه من سراغ دارم اين‌گونه نيست كه اصولگرايان بخواهند طيفي جديدي را شكل دهند.

وي در مورد اخبار منتشر شده مبني بر جلسه خود به همراه فائزه هاشمي و معصومه ابتكار با باهنر گفت: چنين جلسه‌اي نبوده است و ما تنها در روز پنجشنبه جلسه‌اي جبهه پيروان با حضور اعضاي آن داشتيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۱۱ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۸
همیشه اولش تکذیب میشه
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۱۳ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۸
خوب مردم رابازیچه واژه گزینیهای مضحکتان کرده اید!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟