صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مايلي‌كهن: مي‌ترسيدم به من انگ تباني بزنند

وي در مورد ماندنش در سايپا گفت: تا اين لحظه صحبتي با من نشده است ولي هرچه در اين باشگاه بوده مهر و محبت است و چيزي جز محبت از مسؤلان باشگاه نديدم، اگر بخواهند مي‌مانم و اگر مرا نخواهند دستشان را مي‌فشارم و از تيم جدا مي‌شوم.
کد خبر: ۹۷۱۶۹
| |
1947 بازدید

سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: با توجه به تغييراتي كه در تركيب تيم دادم مي‌ترسيدم به من انگ تباني بزنند.

به گزارش فارس، محمد مايلي‌كهن پس از برتري 3 بر صفر برابر پاس همدان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: احساس مي‌كردم بازي فوق‌العاده سختي در پيش داريم و انتظار مي‌رفت بازيكنان ما بي‌انگيزه باشند؛ اما به خاطر شأن و منزلت سايپا جنگيديم و خوب بازي كرديم و نتيجه هم گرفتيم.

وي با اشاره به تغييرات در تركيب اصلي در اين ديدار گفت: از اين مي‌ترسيدم كه به من انگ تباني بزنند، زيرا بازيكناني به ميدان فرستادم كه براي اولين بار بازي مي‌‌كردند اما خدا را شكر كه توانستيم برنده شويم.

مايلي‌كهن ادامه داد: درابتداي مسابقه خوب بازي نكرديم اما بعد از گل اول بسيار عالي بوديم، البته اين نتيجه از ارزش‌هاي پاس كم نمي‌كند.

وي در مورد ماندنش در سايپا گفت: تا اين لحظه صحبتي با من نشده است ولي هرچه در اين باشگاه بوده مهر و محبت است و چيزي جز محبت از مسؤلان باشگاه نديدم، اگر بخواهند مي‌مانم و اگر مرا نخواهند دستشان را مي‌فشارم و از تيم جدا مي‌شوم.

سرمربي تيم فوتبال سايپا در مورد انتقال تيم‌ها به شهرستان گفت: اين انتقال كارشناسي شده نيست و با همه احترامي كه براي سعيدلو قائلم بايد كار كارشناسي بيشتري براي تيم‌ها انجام گيرد. زير بدون كار كارشناسي ورزش نيز رشد بهتري نخواهد داشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟