صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نتایج کامل هفته ششم ليگ قهرمانان آسيا؛

استقلال، مس و ذوب آهن صعود کردند، سپاهان حذف شد

قهرمان سال 2008 آسيا در شرايطي كه تا دقايق پاياني با تك گل اوسامي كه در دقيقه 39 به ثمر رساند از حريف چيني حذف شده خود پيش بود و روياي صدرنشيني در گروه هفتم رقابت‌ها را در سر مي‌پروراند با دريافت گل در آخرين دقايق بازي توسط تائه ليم سونگ به ناگاه صدر جدول را به سوان بلوينگز واگذار كرد تا در مرحله حذفي به‌عنوان تيم ميهمان به مصاف حريفش برود.
کد خبر: ۹۵۵۹۲
| |
3959 بازدید

هفته ششم ليگ قهرمانان آسيا با شكست نمايندگان كره‌جنوبي و استراليا آغاز شد.

به گزارش فارس؛ در آغاز روز اول اين هفته از مسابقات و از گروه هشتم تيم‌هاي سنفرس هيروشيما ژاپن و پوهانگ استيلرز كره‌جنوبي به مصاف يكديگر رفتند كه در پايان نماينده ژاپن موفق شد با نتيجه 4 بر 3 از سد مدافع عنوان قهرماني اين مسابقات بگذرد.

هيروشيما كه پيش از برگزاري اين ديدار از دور رقابت‌هاي ليگ قهرمانان حذف شده بود فقط براي اعاده حيثيت مقابل پوهانگ مدافع عنوان قهرماني صف‌آرايي كرد كه در پايان توانست از امتياز ميزباني استفاده كند و با پيروزي خانگي با رساندن مجموع امتيازاتش به عدد 9 به كار خود در ليگ قهرمانان پايان دهد.

پوهانگ استيلرز نيز با اين شكست در مكان دوم جدول رده‌بندي باقي ماند تا در مرحله حذفي اين مسابقات به‌عنوان تيم ميهمان به ديدار حريفش برود.

گل‌هاي اين ديدار را براي هيروشيما، اوزاكي 1، لي 31، كوادا 43 و ماكينو 80 از روي نقطه پنالتي به ثمر رساندند و گل‌هاي پوهانگ نيز توسط سونگ كيم در دقايق 4 و 48 و مين شين 63 به ثمر رسيد.

در ديگر ديدار آدلايد يونايتد استراليا كه پيش از اين به مرحله حذفي صعود كرده بود مقابل ميهمانش شاندونگ لوننگ چين با نتيجه يك بر صفر شكست خورد تا شاگردان برانكو ايوانكوويچ با پيروزي از اين مسابقات وداع كنند. تك گل اين ديدار توسط لي‌وي در دقيقه 53 به ثمر رسيد.

آدلايد با وجود اين شكست با 10 امتياز و برحسب تفاضل گل بيشتر نسبت به پوهانگ، به عنوان صدرنشين گروه هشتم مقدماتي راهي مرحله حذفي شد تا در اين مرحله به‌عنوان تيم ميزبان به ميدان برود.

*جدول رده بندي گروه هشتم (H):
1-آدلايد يونايتد استراليا، 6 بازي، 10 امتياز، تفاضل 2+
2-پوهانگ استيلرز كره جنوبي، 6 بازي، 10 امتياز، تفاضل 1+
3-سنفرس هيروشيما ژاپن، 6 بازي، 9 امتياز
4- شاندونگ لوننگ چين، 6 بازي، 6 امتياز


پيروزي سوان بلوينگز با درخشش خوزه موت
در ادامه ديدارهاي روز اول هفته ششم رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا، سوان بلووينگز كه پيش از اين ديدار جواز حضور در مرحله حذفي مسابقات را كسب كرده بود در ديداري تشريفاتي پذيراي آرمد فورس سنگاپور بود كه در پايان موفق شد با نتيجه پرگل 6 بر 2 از سد ميهمان نه‌چندان قدرتمندش بگذرد و موقتاً در صدر گروه هفتم مسابقات قرار گيرد.

خوزه موتا بازيكن 26 ساله برزيلي كه در اين فصل از سائوپائولو به سوان بلووينگز ملحق شده است؛ موفق شد با به ثمر رساندن 2 گل در دقايق 11 و 38 مجموع گل‌هاي زده‌اش را به عدد 7 برساند و به تنهايي در صدر جدول گلزنان برتر ليگ قهرمانان آسيا قرار گيرد.

ديگر گل‌هاي نماينده كره‌جنوبي توسط جن لي 13، جو كواك 28 و هان يئوم 46 و 90 به ثمر رسيد. 2 گل بي‌ثمر آرمد فورس هم توسط مارتينز و لووريك در دقايق 5 و 70 زده شد.

ديگر ديدار اين گروه ميان تيم‌هاي هنان جيان چين و گامبا اوزاكا ژاپن در حال برگزاري است. نماينده ژاپن كه پيش از اين راهي مرحله حذفي شده است؛ براي دراختيار گرفتن صدر جدول گروه هفتم اين مسابقات بايد حريف چيني را مغلوب كند.


گامبا اوزاكا در دقيقه 90 صدرنشيني را از دست داد
روز اول هفته ششم ليگ قهرمانان آسيا در منطقه شرق با توقف گامبا اوزاكا مقابل هنان جيان به پايان رسيد.

روز اول هفته پاياني مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا در منطقه شرق با ديدار هنان جيان و گامبا اوزاكا در كشور چين و شهر ژنگ‌ژو پيگيري شد كه در پايان جدال 2 تيم با تساوي يك بر يك به پايان رسيد.

قهرمان سال 2008 آسيا در شرايطي كه تا دقايق پاياني با تك گل اوسامي كه در دقيقه 39 به ثمر رساند از حريف چيني حذف شده خود پيش بود و روياي صدرنشيني در گروه هفتم رقابت‌ها را در سر مي‌پروراند با دريافت گل در آخرين دقايق بازي توسط تائه ليم سونگ به ناگاه صدر جدول را به سوان بلوينگز واگذار كرد تا در مرحله حذفي به‌عنوان تيم ميهمان به مصاف حريفش برود.

پيش از اين ديدار نيز، سوان بلووينگز موفق شده بود با نتيجه پر گل 6 بر 2 از سد آرمدفورس سنگاپور بگذرد.

*جدول رده بندي گروه هفتم (G):
1-سوان بلووينگز، 6 بازي، 13 امتياز
2-گامبا اوزاكا، 6 بازي، 12 امتياز
3-آرمد فورس، 6 بازي، 4 امتياز
4-هنان جيان، 6 بازي، 3 امتياز


مس با شكست الهلال عربستان به صعود اميدوار شد
تيم فوتبال مس كرمان با نتيجه 3 بر يك برابر الهلال عربستان به برتري رسيد.

اين ديدار از ساعت 18 در ورزشگاه باهنر كرمان و در حضور حدود 10 هزار تماشاگر آغاز شد.
ادينهو در دقيقه يك، پائولو زالترون در دقيقه 77 و مهدي رجب‌زاده در دقيقه 90 براي مس گلزني كردند و محمد مهياني در دقيقه 52 گل الهلال را به ثمر رساند.

ماساكي تاما داور ژاپني به حسن خيراطي از الهلال و ميلاد فخرالديني و قاسم دهنوي از مس كارت زرد نشان داد.

احمد الفردي از الهلال در دقيقه 88 با دريافت كارت قرمز از ميدان اخراج شد.

با اين برتري مس 9 امتيازي شد و به رده دوم جدول گروه چهار صعود كرد اما در صورتي صعودش به مرحله بعد قطعي مي‌شود كه در ديدار ديگر اين گروه السد قطر نتواند الاهلي امارات را شكست دهد. اين ديدار از ساعتي ديگر در قطر آغاز خواهد شد.الهلال عربستان 11 امتيازي پيش از اين ديدار صعود خود را به عنوان تيم اول قطعي كرده بود.


و صعود مس كرمان با تساوي السد و الاهلي...
ديدار تيم‌هاي السد قطر و الاهلي امارات با تساوي 2 بر 2 خاتمه يافت تا نماينده ايران با اين نتيجه جواز صعود به مرحله بعد را كسب كند.

تيم السد قطر در آخرين بازي خود در مرحله گروهي ليگ قهرمانان در حالي ميزبان الاهلي امارات بود كه براي صعود به مرحله بعد به كسب سه امتياز اين بازي نياز داشت.

قطري ها در حالي كه در دقيقه 14 با گل اسپيندلر از حريف خود عقب افتادند، در دقايق 16 و 20 توسط مجيد و البلوشي گلزني كردند اما در آخرين دقايق بازي و در پنجمين دقيقه از وقت هاي تلف شده،‌ الاهلي گل دوم را به ثمر رساند تا بازي با تساوي 2 بر 2 خاتمه يابد.

با اين نتيجه مس كرمان بعنوان تيم دوم گروه پس از الهلال صدرنشين به مرحله بعد صعود كرد.
مس امروز در كرمان با نتيجه 3 بر يك الهلال را شكست داد.


سپاهان با 2 گل مغلوب العين شد
ديدار تيم هاي العين امارات و سپاهان ايران با برتري 2 بر صفر به سود ميزبان خاتمه يافت.

تيم سپاهان اصفهان در آخرين ديدار از مرحله گروهي ليگ قهرمانان از ساعت 20:20 به وقت تهران در امارات به مصاف العين رفت.

نيمه نخست اين بازي كه بيشتر در ميانه ميدان دنبال شد، با يك گل به سود ميزبان خاتمه يافت.
محسن بنگر در دقيقه 43 مرتكب خطاي پنالتي شد و خورخه ساند دروازه رحمتي را گشود تا العين با برتري به رختكن برود.

در نيمه دوم سپاهان بازي را هجومي آغاز كرد و چند موقعيت خوب را از دست داد اما در ادامه العيني ها بازي بهتري ارائه دادند و در دقيقه 72 خورخه ساند بار ديگر دروازه رحمتي را گشود.

سپاهاني ها بعد از دريافت گل دوم بارها صاحب موقعيت گلزني شدند اما آنها را يكي پس از ديگري با بي دقتي از دست دادند و دو بار نيز تير دروازه حريف لرزيد تا در نهايت نماينده ايران مغلوب حريف اماراتي و حذف شده خود شود.

تاكاياما هيرويوشي از ژاپن قضاوت بازي را برعهده داشت و به عمر، لي هو و يوسف از العين و شاهين خيري از سپاهان اخطار داد. سپاهان كه 8 امتياز دارد با اين شكست بايد منتظر نتيجه ديدار تيم 7 امتيازي الشباب مقابل پاختاكور 9 امتيازي باشد.


پيروزي الشباب و حذف سپاهان
با برتري الشباب عربستان مقابل پاختاكور ازبكستان تيم سپاهان اصفهان از گردونه رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا حذف شد.

تيم فوتبال الشباب عربستان با برتري 2 بر يك مقابل پاختاكور به عنوان تيم اول اين گروه جواز صعود به مرحله بعد را به دست آورد و پاختاكور تيم دوم گروه شد تا به مرحله بعد راه يابد.

الشباب در حالي در زمين خود نماينده ازبكستان را شكست داد كه در نيمه اول با يك گل از ميهمان خود عقب بود ضمن اينكه پاختاكور از دقيقه 36 به دنبال اخراج يكي از بازيكنان خود 10 نفره به بازي ادامه داد.

با اين نتيجه سپاهان كه مقابل العين امارات 2 بر صفر مغلوب شده بود در رده سوم جاي گرفت و از صعود به مرحله بعد باز ماند. سپاهان تنها تيم ايراني است كه نتوانسته صعود كند.

اين در حالي است كه تساوي و يا شكست الشباب زمينه صعود سپاهان را فراهم مي‌كرد اما اين اتفاق نيفتاد. پيش از اين استقلال و ذوب‌آهن به همراه مس كرمان كه الهلال عربستان را 3 بر يك شكست داده بود به مرحله بعد صعود كرده بودند.


نماينده اندونزي حريف چيني را شكست داد
روز دوم هفته ششم ليگ قهرمانان آسيا در گروه ششم با ديداري كاملاً تشريفاتي ميان تيم هاي پرسيپورا اندونزي و چانگ‌چون ياتاي چين آغاز شد.

2 تيم كه پيش از اين ديدار از دور مسابقات حذف شده‌ بودند فقط براي اعاده حيثيت مقابل يكديگر صف‌آرايي كردند كه در پايان نماينده اندونزي موفق شد با نتيجه 2 بر صفر به برتري برسد و پس از 5 شكست متوالي؛ اولين امتيازات خود را در پايان مرحله مقدماتي اين رقابت‌ها كسب كند.

گل هاي اين ديدار را ايواكدالام 27 و پائه 65 به ثمر رساندند. ديدار رفت 2 تيم با نتيجه خيره كننده 9 بر صفر به سود چانگ‌چون ياتاي به پايان رسيده بود.


پيروزي سئونگ‌نام و ثبت ششمين برد متوالي كاشيما
در ادامه روز دوم هفته ششم اين مسابقات از گروه پنجم نیز، سئونگ‌نام ايلهوا كره‌جنوبي كه پيش از اين در هفته چهارم موفق شده بود به‌عنوان تيم اول اين گروه جواز حضور در مرحله حذفي را كسب كند در خانه ميزبان ملبورن ويكتوري استراليا بود كه در پايان با نتيجه 3 بر 2 مقابل قهرمان استراليا به برتري رسيد تا با كسب 15 امتياز مقتدرانه ديدارهاي مرحله گروهي را به پايان برساند.

گل‌هاي اين ديدار را چئون 28، نامكونگ 72 و جو 83 براي سئونگ‌نام به ثمر رساندند و گل‌هاي ملبورن نيز توسط دوگاندزيچ و پوندل‌ژاك زده شد. نماينده اول استراليا نيز در پايان مرحله گروهي با كسب 4 شكست، يك تساوي و يك پيروزي به كار خود در ليگ قهرمانان آسيا پايان داد.

ديگر ديدار اين گروه ميان تيم‌هاي بيجينگ گوان چين و كاوازاكي فرونتال ژاپن در حال برگزاري است.
پيروز اين جدال به عنوان تيم دوم گروه پنجم به مرحه حذفي صعود خواهد كرد.

در ديگر ديدار اين هفته؛ از گروه ششم، قهرمانان جي‌ليگ و كي‌ليگ به مصاف هم رفتند كه كاشيما آنتلرز ژاپن موفق شد بار ديگر مقابل چونبوك موتورز كره‌جنوبي اين بار در كشور ژاپن به برتري دست يابد.
كاشيما در شرايطي توانست حريف سرسخت كره‌اي خود را مغلوب كند كه در ديدار رفت نيز با نتيجه يك بر صفر به پيروزي رسيده بود.

سو لي در دقيقه 20 و نوزاوا دقيقه 22 زننده گل‌هاي كاشيما بودند و تك گل چونبوك نيز توسط سان جين 77 به ثمر رسيد.
قهرمان ژاپن با اين برد با كسب حداكثر امتيازات (6 پيروزي متوالي) در ميان تيم هاي حاضر در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا در گروه‌هاي 8 گانه بهترين عملكرد را از خود به نمايش گذاشت تا خود را به‌عنوان مدعي اول قهرماني اين مسابقات معرفي كند.

چونبوك موتورز نيز با 4 پيروزي و 2 شكست مقابل كاشيما و كسب 12 امتياز به عنوان دومين تيم در مرحله حذفي حضور خواهد داشت.


ذوب آهن با برتري برابر الاتحاد عربستان مقتدرانه صعود كرد
تيم فوتبال ذوب آهن با نتيجه يك بر صفر الاتحاد عربستان را شكست داد تا به عنوان تيم اول به مرحله بعدي صعود كند و حريف مس كرمان شود.

اين ديدار از ساعت 18:30 در ورزشگاه فولاد و در حضور حدود 5 هزار تماشاگر آغاز شد. محمد رضا خلعتبري در دقيقه 58 براي ذوب آهن گلزني كرد تا اين تيم مقتدرانه و به عنوان تيم اول گروه دوم به مرحله حذفي صعود كند.

نيمه اول اين مسابقه تحت تاثير سختگيري بي‌مورد ناظر اردني مسابقه قرار داشت و تماشاگران از اينكه اين ناظر اجازه نداد بنر خليج فارس در ورزشگاه نصب شود ناراحت بودند و بارها با شعار "عرب بايد بدونه خليج فارس مي‌مونه " به اين ناظر عرب اعتراض كردند.

بيستر گرين داور استراليايي مسابقه به احمد السعيد و محمد نور از الاتحاد اخطار داد. ذوب آهن با اين برد 13 امتيازي شد و حريف مس كرمان ديگر تيم ايراني صعود كرده در مرحله بعدي است.الاتحاد 7 امتيازي هم در مكان سوم جدول باقي ماند و از صعود بازماند.

بنيادكار امروز در ديدار مقابل الوحده امارات 4 بر يك به برتري رسيد و 10 امتيازي شد تا به همراه ذوب آهن صعود كند.
ريوالدو در دقيقه 28 دنيلسون در دقايق 31 و 57 و حيدراف 79 براي بنياكار گلزني كردند و تك گل الوحده را در دقيقه 90 رزاق از روي نقطه پنالتي به ثمر رساند. ذوب آهن در مرحله حذفي در اصفهان به مصاف مس كرمان مي رود تا برنده اين ديدار به جمع 8 تيم پاياني راه يابد.


استقلال در امارات مغلوب الجزيره شد
ديدار تيم‌هاي الجزيره امارات و استقلال با شكست 2 بر يك نماينده ايران به پايان رسيد.

ديدار تيم هاي استقلال ايران و الجزيره امارات از ساعت 20.15 به وقت تهران آغاز شد.

نيمه اول با يك گل به سود نماينده ايران به پايان رسيد اما در نيمه دوم ميزبان دو بار موفق به گلزني شد.

تك گل تيم استقلال را در دقيقه 38 فرهاد مجيدي به ثمر رساند و الجزيره توسط بشير مرزوق51 و طارق احمد 54 به دو گل پياپي رسيد تا تيم يك امتيازي گروه پيروز شود و صدرنشيني نماينده ايران به خطر بيفتد.

تيم استقلال در اين ديدار با تركيب محمد محمدي،حنيف عمران زاده،امير حسين صادقي،پژمان منتظري، مهدي امير آبادي(بيك زاده)، جان واريو،حسين كاظمي،خسرو حيدري،سياوش اكبرپور(مجتبي جباري)،فرهاد مجيدي و آرش برهاني(سيد صالحي) به ميدان رفت.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟