صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
هشدار کارشناسان:

خانه‌های مجردی در تهران به 30 درصد رسید

ازدواج موفق سه شرط می‌خواهد؛ آموزش مداوم، از لحظه‌ای که فرد به دنیا آمد تا هنگام ازدواج. دو، مشاوره و بالاخره انتخاب؛ انتخاب دقیق. یک بار دیگر از شنوندگان رادیو عذر می‌خواهم، 27 درصد از جوانان (اعم از پسر و دختر) خانه مجردی دارند. در حالی که این رقم باید در عدد چهار ضرب شود؛ چون هر پسری دست کم چهار دوست دارد ـ البته حساب آنان که دانشجو هستند و خوابگاه ندارند و دنبال خانه می‌گردند، جداست ـ بدتر اینکه بعضی از این افراد متاهلند و خانه مجردی دارند.
کد خبر: ۹۵۲۶۷
| |
8611 بازدید

در برنامه بحث روز رادیو تهران که اقبال پور، مدیر پژوهش مرکز امور زنان نهاد ریاست جمهوری؛ محمد احمدی، متخصص علوم تربیتی و روان شناسی؛ و امیدی، مدیر حوزه فرهنگی اجتماعی سازمان ملی جوانان حضور داشتند، به علل افزایش سن ازدواج پرداختند.

به گزاش خبرنگار «تابناک»، احمدی ضمن تهدید خواندن افزایش سن ازدواج برای جامعه ایران، از نهاد‌ها و سازمان‌های مربوطه خواست به این موضوع جدی‌تر نگاه کنند. خانم اقبال پور نیز بر اساس پژوهش‌هایی که مرکزشان انجام داده، گفت: تجرد قطعی برای دختران از 45 سال به بالا است.

امیدی در پاسخ به پرسش مجری برنامه که پرسید آیا آماری از خانه‌های مجردی در تهران دارید، با عذرخواهی از شنوندگان رادیو گفت: معتقدم باید خبر‌ها را به خانواده‌ها داد. متاسفانه با وجود افزایش اطلاعات رسانه‌ای، خیلی‌ها مقهور ادبیات و فرهنگ بیرونی می‌شوند. انگار خیلی‌ها سنت‌هایشان را از دست داده‌اند. می‌شنویم معمولا وقتی می‌پرسند چرا ازدواج نمی‌کنید، می‌گویند چون شغل نداریم. چون مسکن نداریم... اما ما تناقضاتی ما در این پژوهش‌ها می‌بینیم.
در یک شهرستان، 84 درصد از کسانی که از هم طلاق گرفته بودند، دارای منزل ملکی بودند. یعنی مشکل مسکن نداشتند. بلکه مشکل عاطفی بود.

وی افزود: ازدواج موفق سه شرط می‌خواهد؛ آموزش مداوم، از لحظه‌ای که فرد به دنیا آمد تا هنگام ازدواج. دو، مشاوره و بالاخره انتخاب؛ انتخاب دقیق. یک بار دیگر از شنوندگان رادیو عذر می‌خواهم، 27 درصد از جوانان (اعم از پسر و دختر) خانه مجردی دارند. در حالی که این رقم باید در عدد چهار ضرب شود؛ چون هر پسری دست کم چهار دوست دارد ـ البته حساب آنان که دانشجو هستند و خوابگاه ندارند و دنبال خانه می‌گردند، جداست ـ بدتر اینکه بعضی از این افراد متاهلند و خانه مجردی دارند.

مجری: سقف سن مطلوب برای ازدواج دختران و پسران چند است؟
امیدی: برای دختران بین 18 تا 24 سال و برای پسران بین 21 تا 27 سال.

گفتنی است، با توجه به رشد خطرناک و هشداری طلاق توافقی و غیر توافقی در کشور و جایگاه یک زن و مرد مطلقه در جامعه، عدم توان برگشت افراد به خصوص بانوان به خانه پدری و زندگی بعنوان یک عضو عادی خانوادهو ... و به دنبال آن احتمال بروز مفسده های مختلف در جامعه، کنترل و دقت و آموزش های فرهنگی و اجتماعی برای تقویت بنیان خانواده ها امری ضروری و مهم است که متاسفانه در جامعه ما و مسئولان و نهاد های ذیربط کشورمان مغفول مانده است و آسیب شناسی این مهم بسیار ضروری است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
INDIA
|
۱۷:۰۹ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۶
کارشناسان محترم ، مسئولین عزیز ، من به عنوان یک جوان از شما دو درخواست دارم
با اجابت درخواستهای من ، مشکلات خیلی از جوانان حل خواهد شد
اولین درخواست من شغل است
اگر شما شغل ایجاد کنید ضمن کمک به توسعه کشور و ایجاد ثروت ملی از به بیراه رفتن جوانان جلوگیری می شود
و دوم مشکل مهریه های سرسام آور است که در دفاتر ازدواج جمهوری اسلامی ایران ثبت می شود
چرا به نام اسلام این مشکلات را ایجاد می کنید ؟
کجای اسلام گفته که مهریه باید 100 میلیون تومان باشد ؟؟؟
چرا این مهریه ها را ثبت می کنید و جوانانی را که پول ندارند را به زندان می اندازید
بعد هم می خواهید ما ازدواج کنیم
والله فقط آدمهای نادان زیر بار چنین حماقتی می روند
محسن
|
GERMANY
|
۱۸:۵۹ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۷
سلام
ما 22 سال داشتیم.
خواستیم از دانشگاه زن بگیریم هر کرای کردیم
خانواده قبول نکردند.
الان مجرد هستیم و 29 سالمون هست
میگن همون دختره اگر هستش بریم برات بگیریم!
در کل باید دختر خانم ها هم باید این بی اعتمادی بوجد امده در بین پسر ها را کاهش دهند.
احمدیان
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۴۴ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۸
خدمت دوست کارشناس وعزیز دل برادر جناب آقای امیدی باید عرض کنم که ای عزیز دل برادر 27ضرب در 4 می شود 108 یعنی 108در صد از جوانان خانه مجردی دارند. یعنی همه جوانان به اضافه 8 در صد دیگر که معلوم نیست از کجا باید بیاوریم
دوماً خانه مجردی فقط در تهران آن هم در بعضی نقاط آن تاحدودی به چشم می خورد آن هم نه 108درصد!!!!!
سوماً تورا به خدا بگو این آمار رااز کجا آورده ای
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۴۳ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۰
سلام من در آزمون استخدامي يك اداره اي قبول شدم و همزمان در شرف ازدواج بودم اما يك فردي ديگه را ه داراي سهميه بود جايگزين من كردن و به همين خاطر ازدواج من بهم خورد الان فقط بصورت پيمانكار كار مي كنم
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۴۴ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۰
سلام من در آزمون استخدامي يك اداره اي قبول شدم و همزمان در شرف ازدواج بودم اما يك فردي ديگه را ه داراي سهميه بود جايگزين من كردن و به همين خاطر ازدواج من بهم خورد الان فقط بصورت پيمانكار كار مي كنم
به یاد او
|
BRAZIL
|
۰۷:۴۶ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۰
سلام. من هم به خاطر مهریه زیاد (180 میلیونی) نتوانستم ازدواج کنم. او و من نه‌تنها عاشق هم بودیم، بلکه مهم‌تر از همه هم‌خورد (هم‌کفو) هم بودیم و تقریباً تمام شرایط مطلوب مادی را هم داشتیم. دیگر هم هیچ وقت به فکر ازدواج نمی‌افتم.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟