صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وقتي چشم هاي قطبي از حدقه بيرون زد

اما کره شمالي تنها انتخاب دشوار گروه ما بود. در اصل، پس از دو نماينده ضعيف سيدهاي اول و سوم، شانس قطبي در همگروه شدن با کره شمالي مناسب نبود. کره شمالي را مي توان دشوارترين نماينده سيد چهارم دانست که با قرار گرفتن در گروه ايران، بازيهاي گروه چهارم جام ملتها را اندکي گرما بخشيد! تصور کنيد به جاي کره شمالي، هند يا سوريه در گروه ايران قرار مي گرفت... گروه خنده داري مي شد!
کد خبر: ۹۵۱۰۲
| |
2952 بازدید

قدس؛ لحظاتي که گوي آخر قرعه کشي در سبد شيشه اي مي چرخيد تا چهره يکي از دو تيم حاضر در گروه سوم مسابقات مشخص شود، ديدن سيماي افشين قطبي جالب بود. سايت رسمي کنفدراسيون فوتبال آسيا به صورت زنده روي خروجي خود تصاوير مربوط به مراسم قرعه کشي را پوشش مي داد، لحظاتي پيش از آن که ميان دو تيم ايران و استراليا يکي در گروه دشوار سوم قرار بگيرد، دوربين روي صورت قطبي زوم شد. چهره اي که مي ديديم نشانه اي از برخورداري از دل شير معروف قطبي را نداشت.

دو گوي آخر، گوي مرگ و زندگي قطبي بود. شايد او در دل خود داشت دعا مي کرد که نام استراليا از گوي بيرون بيايد و کنار نام بحرين، کره جنوبي و هند بنشيند! شايد خوش اقبالي و خوش شانسي او، اين بار هم به سود ما شد. در حالي که تب و تاب قرار گرفتن در گروه مرگ آزارمان مي داد، در گروهي قرار گرفتيم که هيچ شباهتي به گروه سوم نداشت. دوربين تلويزيوني باز هم روي صورت قطبي که کنار حاجيلو در گوشه اي پرت از سالن برگزاري مراسم قرعه کشي نشسته بود، زوم کرد. شادي پنهاني را مي توانستيم در چشمهاي مرد مورد انتقاد فوتبال ايران پيدا کنيم.

قرار گرفتن در گروه چهارم رقابتها، مي تواند به معني از پيش صعود کردن ما باشد. همگروهي با عراقي که در حقيقت ضعيف ترين تيم از سيد اول مسابقات است. بايد به فال نيک گرفت. گزينه هاي ديگر را با عراق مقايسه کنيد. اينکه مي توانستيم با عربستان يا کره جنوبي همگروه شويم يا در گروه قطر با ميزبان روبه رو شويم. عراق در حقيقت قهرماني اش در جام ملتهاي گذشته را مديون همکاري و همراهي دو کشور دوست و برادر ايالات متحده آمريکا (کره جنوبي و عربستان) بود که در نيمه نهايي و فينال مقابل عراق نهايت همکاري را داشتند.

عراقي ها در حقيقت عيار خود را در راه انتخابي جام جهاني نشان دادند که حتي نتوانستند از مرحله اول نيز صعود کنند. امارات هم انتخاب مناسبي براي همگروه شدن به شمار مي آمد. فوتبالي که ديگر مبدل به يکي از زنگ تفريح هاي باشگاهي در آسيا و ملي در رقابتهاي انتخابي جام جهاني شده بود، بي ترديد اين توانايي را در خود نخواهد ديد که در جام ملتهاي آسيا سري به سر بسايد.

البته همگروه شدن با امارات حداقل اين حسن را براي افشين قطبي خواهد داشت که براي نيل به اهداف اقتصادي اش و همکاري بيشتر با بنگاه هاي نقل و انتقالاتي که در امارات با او همکاري نزديکي دارند، تيم ملي ايران را پيش از آغاز بازيها به امارات ببرد و يا از بازيکنان بسيار کم کيفيت ايراني که در ليگ فاقد ارزش امارات به ميدان مي روند، در تيم ملي استفاده کند! امارات در ترازوي آسيا مهره قابل اتکايي نيست، هرچند که افشين قطبي بي شک تک تک تيمهاي همگروه ايران را مبدل به غولهايي براي ما خواهد کرد.

اما کره شمالي تنها انتخاب دشوار گروه ما بود. در اصل، پس از دو نماينده ضعيف سيدهاي اول و سوم، شانس قطبي در همگروه شدن با کره شمالي مناسب نبود. کره شمالي را مي توان دشوارترين نماينده سيد چهارم دانست که با قرار گرفتن در گروه ايران، بازيهاي گروه چهارم جام ملتها را اندکي گرما بخشيد! تصور کنيد به جاي کره شمالي، هند يا سوريه در گروه ايران قرار مي گرفت... گروه خنده داري مي شد!

***

اما اتفاق مهم اولين مصاحبه سرمربي تيم ملي پس از اعلام قرعه کشي است که روي خروجي خبرگزاريها قرار گرفت. او با ادبياتي آلوده به ترس مدعي شده که نمي توان هيچ يک از بازيهاي ايران را از قبل پيش بيني کرد و حکم به برد ما داد! مردي که پيش از انتخابش به عنوان سرمربي تيم ملي در راه انتخابي جام جهاني با ادعاهايي همچون مبدل کردن فوتبال ايران به يک فوتبال بين المللي، رساندن ايران به جام جهاني و خلق شگفتي در آن رقابتها، عوامفريبي را به اوج خود مي رساند و در نهايت وقتي در آستانه تمديد قرارداد با فدراسيون فوتبال قرار گرفت، مدعي شد بي شک ايران را به قهرماني جام ملتها مي رساند، حال با ترس و نگراني و تشويش حرف مي زند!

هنوز باور نداريم که آيا مي توان به او اتکا کرد يا نه... هرچند راهي جز پذيرفتن قطبي ميان خود نداريم. آن قدر زمان و فرصت را سوزانده ايم که از دست دادن همين مربي دو چهره و بي ثبات که هرگز روي وعده هاي خود پايدار نمي ماند هم عقلاني به نظر نمي رسد. آيا اين يک خواسته طبيعي نيست که حداقل در آسيا ميان چهار تيم اول قرار بگيريم؟!

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
CANADA
|
۱۸:۳۷ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۵
agha bas konid dast az sare in madar morde bardarid mage ghablan aghaye ghale noei che daste goli be sare in time meli zad.khane az paybast viran ast
ناشناس
|
-
|
۱۰:۳۱ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۶
اخه چه ربطی به امریکا داره؟؟؟؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟