صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تغییر الگوی مصرف معتادان هروئین به کراک

کد خبر: ۹۴۷۲۷
| |
4595 بازدید

یک آسیب شناس اجتماعی با اعلام هشدار نسبت افزایش مصرف کنندگان مواد مخدر شیشه و کراک در جامعه گفت: تحقیقات انجام شده نشان می دهد 80 درصد معتادان به هروئین تغییر الگوی مصرف داده و به کراک اعتیاد پیدا کرده اند.

دکتر مجید ابهری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تحقیقاتی که توسط گروه آسیب شناسی اجتماعی مرکز مطالعات استراتژیک آریا انجام شده نشان می دهد در حال حاضر در جامعه شاهد تغییر الگوی مصرف اعتیاد هستیم.

این محقق و استاد دانشگاه تاکید کرد: با توجه به تغییر اساسی ترکیب کراک در ایران و قدرت تخریبی 150 برابری آن نسبت به هروئین و تلاش گسترده مافیای مواد مخدر برای تغییر الگوی مصرف در کشور به عنوان بخشی از برنامه های ناتوی فرهنگی برای آلوده سازی جوانان، شیشه و کراک به عنوان دو ماده مخدر با فرمولهای کشنده در حال گسترش صعودی هستند.

ابهری افزود: به دلیل اینکه ساخت شیشه و کراک در یک آشپزخانه 6 متری نیز مقدور است و در مرزها  نیز کنترل شدیدی برای جلوگیری از ورود تریاک انجام می شود گرایش به این مواد مخدر بیش از گذشته شده است.

این آسیب شناس اجتماعی اظهار داشت: در مورد شیشه تبلیغات کاذبی مانند لاغر شدن و جوان سازی پوست و در مورد کراک نیز تبلیغاتی مانند ترک اعتیاد سایر مواد مخدر به وسیله آن، باعث شده معتادان بویژه جوانان به شیشه و کراک روی آورند در حالی که بیماریهای عصبی، روحی و روانی و عواقب مرگ آور جسمی در انتظار مصرف کنندگان کراک است.

ابهری افزود: ماده مخدر شیشه نمی کشد اما خرد می کند و  کراک نیز با اولین مصرف فرد را به جاده نابودی وارد می کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟