اهداي سيب سرخ ابتکار به مهدي چمران
معصومه ابتکار به مناسبت روز زمين پاک، سيب سرخي را که نماد سلامتي ناميد به چمران اهدا کرد تا حال و هواي جلسه تغيير يابد.
به گزارش آريا، در جلسه علني امروز شوراي شهر تهران گفت و گويي ميان حبيب کاشاني و هادي ساعي در گرفت و در نهايت کاشاني موضوع را به آرامي به گوش رييس شورا رساند. چمران هم در واکنش به اين حزف گفت: الان وقتش نيست، پايان جلسه مطرح کنيد.
اما معصومه ابتکار، رييس کميسيون حفاظت محيط زيست شوراي شهر تهران به سخن آمد و گفت: اجازه دهيد الان اين کار صورت گيرد و من توضيحي بدهم. که اين گفته نيز باز هم با مخالفت چمران روبه رو شد.
در نتيجه جلسه به روال عادي ادامه يافت تا اينکه سيب سرخي در پيش دستي سبز روي ميز ابتکار قرار گرفت و موجب جلب توجه تمام اعضا و حاضران شد. پس از چند دقيقه معصومه ابتکار خودش سيب سرخ را به رييس جلسه شورا اهدا کرد و به اين ترتيب سيب هاي سرخ بعدي يکي يکي روي ميز اعضا گذاشته شد.
البته در اين لحظه ابتکار از تمام اعضا حتي خبرنگاران خواست تا سيب ها را نخورند هر چند مثل اينکه پورزرندي، معاون مالي و اداري شهرداري تهران طاقت نياورد و سيب خود را خورد و باعث شد دوباره رييس شوراي شهر با حالت خنده دوباره تذکر دهد که لطفا سيب ها را نخورييد.
وي با تشبيه سيب به کره زمين از اعضا خواست که سيب را به قسمت هاي مختلف تقسيم کنند وگفت: سيب نمادي از کره زمين است که شباهت زيادي به آن دارد ودرنهايت اگر زمين را همين سيب فرض کنيم ، تمام هفت ميليارد جمعيت زمين از پوست يک شانزدهم اين سيب تغذيه مي کنند.
وي با اشاره به ردپاي انسان ها در اکولوژي زمين تصريح کرد: تنها يک شانزدهم خاک هاي زمين قابل بهره برداري است بنابراين جمعيت هفت ميلياردي کره زمين تنها مي توانند نيازهاي خود را از يک شانزدهم کره زمين برداشت کند و ما بايد ارزش خاک را بدانيم.
متاسفم
چرا مسیولین با تمام بد بختی که در جامع خودمان داریم سیاستهای تشویقی را در این مورد پیشنهاد میدهد.




