از قهر تا انگ جاسوسي به فولاد از سوی پاس
سرپرست تيم فولاد خوزستان ناراحتي مسئولان پاس همدان را بيدليل دانست.
حسين ابن قاسم در گفت و گو با فارس درباره دلايل ناراحتي پاس همدان از باشگاه فولاد اظهار داشت: عصر چهارشنبه بود كه به من اطلاع داده شد تيم پاس براي روز پنجشنبه زمين تمريني مي خواهد. با وجودي كه روزهاي فرد تاسيسات ورزشي فولاد در اختيار بانوان است و آقايان حق ورود به مجموعه را ندارند براي ساعت 19:30 پنجشنبه وقت تمرين براي تيم پاس را گرفتم.
وي عنوان كرد: تمرين بانوان ساعت 19 تمام مي شد و پاسي ها بايد 30 دقيقه بعد از آن زمان وارد مجموعه مي شدند اما آنها از ساعت 18 در محل تمرين حاضر شدند و نگهبان نيز اجازه ورود به اين تيم را نداده بود. اين مسئله موجب ناراحتي كادرفني و مسئولان پاس شده و جرو بحث لفظي هم با نگهبان داشته و گفته اند كه فولاد مخصوصا اين رفتار را كرده است.
سرپرست فولاد يادآور شد: اعضاي اين تيم با حالت قهر به هتل فجر محل اقامت خود بازمي گردند و در آنجا نيز شلوغ بازي در مي آورند و حتي انگ اينكه باشگاه فولاد جاسوس خود را روانه هتل فجر كرده را به ما زدند. اين در حالي است كه مربي تيم هاي پايه فولاد براي يك سال با هتل فجر براي اقامت خود قرارداد دارد.
ابن قاسم با بيان اينكه پيمبري سرپرست تيم پاس همدان اين گلايه را در جلسه هماهنگي قبل از بازي به نماينده فدراسيون گفته، اظهار داشت: من هم براي نماينده فدراسيون جريان را گفتم و حتي مي خواستم به سرپرست پاس بگويم وقتي فولاد هم به همدان آمد زمين تمرين به ما نداديد و بازيكنان در محوطه هتل تمرين كردند.


