صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حمله به کنسولگری آمریکا در پیشاور

شاهدان اعلام کردند که افراد مسلح ناشناس امروز دوشنبه به کنسولگری آمریکا در شهر پیشاور در شمال غرب پاکستان حمله کردند.
کد خبر: ۹۲۱۱۳
| |
2824 بازدید

حمله افراد مسلح به کنسولگری آمریکا در شهر پیشاور، وقوع پنج انفجار در این شهر و کشته و زخمی شدن بیش از 138 نفر در حمله انتحاری به نشست حزبی در منطقه لوئر دیر امروز دوشنبه را به روزی خونین برای پاکستانیها تبدیل کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آلمان، شاهدان اعلام کردند که افراد مسلح ناشناس امروز دوشنبه به کنسولگری آمریکا در شهر پیشاور در شمال غرب پاکستان حمله کردند.

بر اساس این گزارش دستکم سه انفجار در اطراف ساختمان کنسولگری آمریکا در ولایت مرزی شمال غرب پاکستان روی داد.

خبرنگار خبرگزاری آلمان که در محل حادثه حضور داشت، اعلام کرد: حدود هشت تا 10 فرد مسلح به روی پرسنل امنیتی آمریکا آتش کشیدند و انفجارها را در فاصله زمانی کوتاه انجام دادند.

شاهدان و نیروهای امنیتی پاکستان اعلام کردند که امروز دوشنبه پنج انفجار در شهر پیشاور در شمال غرب این کشور روی داد، بطوری که دودهای سنگین در آسمان پدیدار شده بود.

همچنین در حمله انتحاری امروز دوشنبه در جریان نشست حزب ملی عوامی که جزئی از ائتلاف حاکم است در منطقه لوئر دیر در شمال غرب پاکستان دستکم 38 نفر کشته و بیش از 100 نفر زخمی شدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟