صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
پراش:

دوچرخه‌سواري ايران رو به عقب ركاب مي‌زند

نبود امكانات مالي فدراسيون را با مشكل مواجه كرده است. 2 سال پيش تيم ملي در طول يك سال تا 16 اعزام تداركاتي داشت؛ اما سال گذشته پس از مسابقات قهرماني آسيا ركابزنان پيست در يك دوره كاپ آسيايي در تايلند شركت كردند كه آن هم از سطح بسيار پاييني برخوردار بود. اين در حالي است كه هر سال 4 دوره جام جهاني صرفا در بخش سرعت برگزار مي‌شود.
کد خبر: ۹۲۰۷۴
| |
1935 بازدید

دارنده مدال برنز مسابقات قهرماني دوچرخه‌سواري آسيا گفت: عدم ثبات در بخش مديريتي فدراسيون، نبود برنامه و عدم استفاده از مربيان درجه يك، روند رو به رشد ما را متوقف كرده و گويا رو به عقب ركاب مي‌زنيم.

محمود پراش در گفت‌وگو با فارس با اشاره به اعزام تيم ملي به مسابقات قهرماني آسيا در امارات عنوان كرد: 2 سال است كه بدون مربي در مسابقات قهرماني آسيا شركت مي‌كنيم. اين در حالي است كه حريفان ما در قاره كهن روز به روز بر تلاش و امكانات خود براي ارتقاي سطح خود اضافه مي‌كنند.

وي افزود: متاسفانه عدم ثبات در بخش مديريتي فدراسيون در يك سال گذشته، نبود برنامه، عدم استفاده از مربيان درجه يك و نبود حمايت‌هاي مالي، حركت سريع رو به جلوي دوچرخه‌سواري را كه پس از ورود ليندنر به ايران آغاز شده بود را متوقف كرده است، به طوري كه بهتر است بگويم ما رو به عقب ركاب مي‌زنيم.

دارنده نخستين مدال انفرادي دوچرخه سواري سرعت ايران گفت: دوچرخه‌سواري ايران نياز به مربي درجه يك جهاني دارد؛ چرا كه با حضور مربياني همچون ليندنر در چند سال گذشته سطح ما به آسيا نزديك شد و امروز براي رسيدن به رده‌هاي جهاني و المپيك نياز به مربيان درجه يك جهاني داريم.

دارنده مدال برنز مسابقات قهرماني دوچرخه‌سواري آسيا در اندونزي با اشاره به تلاش فدراسيون براي جذب تومانف تصريح كرد: با به خدمت گرفتن مربياني كه قبلا تمام توان خود را به نمايش گذاشته اند، نبايد متوقف شويم. آتوآلتك 75 ساله ديگر تمركز اخلاقي و ثبات فكري ندارد؛ چرا بايد مجدد سراغ وي و يا تومانف كه پيش از اين هر چه در چنته داشتند رو كرده اند، برويم.

پراش عنوان كرد: نبود امكانات مالي فدراسيون را با مشكل مواجه كرده است. 2 سال پيش تيم ملي در طول يك سال تا 16 اعزام تداركاتي داشت؛ اما سال گذشته پس از مسابقات قهرماني آسيا ركابزنان پيست در يك دوره كاپ آسيايي در تايلند شركت كردند كه آن هم از سطح بسيار پاييني برخوردار بود. اين در حالي است كه هر سال 4 دوره جام جهاني صرفا در بخش سرعت برگزار مي‌شود.

وي گفت: براي موفقيت در هر رشته ورزشي بايد مسئولان سازمان تربيت بدني با برنامه و امكانات مالي از آن ورزش حمايت كنند. فدراسيون ما هنوز در بخش مديريت هم به ثبات نرسيده است و ما بازي‌هاي آسيايي گوانگجو را در پيش رو داريم.

پراش افزود: از زنگي‌آبادي سرپرست فدراسيون خواسته‌ايم كه شرايط اعزام ركابزنان بخش سرعت پيست را به فرانسه براي شركت در اردوي مشترك با تيم ملي زير نظر روسو سرمربي اين تيم به مدت 3 ماه فراهم سازد. اين درحالي است كه روسو با اين كار موافقت كرده است.

دارنده مدال برنز مسابقات قهرماني دوچرخه‌سواري آسيا در اندونزي عنوان كرد: در صورتي كه اين اتفاق رخ دهد، ركابزنان پيست مي‌توانند در 3 رشته سرعت در بازي‌هاي آسيايي گوانگجو به چندين مدال دست پيدا كنند، در غير اين صورت نبايد انتظار معجزه داشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟