حکم بازداشت «رغد صدام» صادر شد + عکس
اینترپل حکم بازداشت رغد صدام را صادر کرد. این اقدام بنا به درخواست دولت عراق و به دلیل نقش داشتن رغد در اقدامات تروریستی و ریختن خون افراد بیگناه صورت گرفته است.
کد خبر: ۹۲۰۷۳
| | 20558 بازدید
پلیس بین الملل (اینترپل) بنا به درخواست دولت عراق حکم بازداشت رغد صدام دختر صدام دیکتاتور سابق عراق را صادر کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه القدس العربی چاپ لندن، اینترپل حکم بازداشت رغد صدام را صادر کرد. این اقدام بنا به درخواست دولت عراق و به دلیل نقش داشتن رغد در اقدامات تروریستی و ریختن خون افراد بیگناه صورت گرفته است.
رغد صدام در سال 1968 در بغداد متولد شد. وی که علاوه بر عراق دارای تابعیت اردنی است به همراه 5 فرزند خود در امان زندگی می کند.
اینترپل (پلیس بین الملل) سازمانی است که برای مقابله با جنایتکاران بین المللی و برقرار کردن امنیت عمومی کشورهای عضو این سازمان تشکیل شده است.

گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟



