صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ماموریت جدید حسین مرعشی

کد خبر: ۹۲۰۲۰
| |
20187 بازدید

جهان نوشت:

حسین مرعشی در آستانه انتقال به زندان در وبسایت شخصی خود نوشت در تاریخ سیاست ایران ، از این گونه حکمهای سیاسی، فراوان صادر شده است و من خودم را زندانی جمهوری اسلامی نمی دانم.

نکات مندرج در وبسایت مرعشی که در روز 15 فروردین به روز شده به شرح زیر است:

من خود را زندانی جمهوری اسلامی ندانسته و گذراندن دوران محکومیت را ماموریتی جدید برای خود تلقی می کنم.

دوران محکومیت را یک ماموریت و فرصت برای شناخت کم و کیف کارکرد نهادهای امنیتی و قضایی دانسته -البته در آن طرف میله ها - و انشاالله تلاش خواهم کرد درس هایی را بیاموزم .
 
شاید برای یک مدعی سیاست ورزی که علاقمند است عمر و سرمایه خود را برای اعتلای ایران و اصلاح امور جامعه صرف کند ، درک نکردن کارکرد دستگاه های مهم امنیتی وقضایی ونیز زندان و موقعیت سخت محکومان عادی و سیاسی و چگونگی مراعات حقوق آنان یک ضعف بزرگ تلقی شود.

حکم محکومیت صادره علیه من از لحاظ ظاهری بدین گونه است که در پی انتشار مصاحبه ای با سایت خبری عبور که در سایر سایتها هم انعکاس یافت اینجانب به اتهام "فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی " به یک سال حبس تعزیری و محرومیت به مدت شش سال از شرکت در احزاب و موسسه هایی که به فعالیت سیاسی ، فرهنگی و اجتماعی فعالیت می کنند محکوم شده ام.

اما باطن حکم از نظر من چیز دیگری است . همه آنچه که در ظاهر اتفاق افتاده است بهانه است ، اصل این است که اراده خداوند بر این قرار گرفته تا اینجانب یا برای کیفر گناهان آشکار و نهانی که دانسته و ندانسته مرتکب شده ام و یا در پاسخ به ظلم هایی که خواسته یا ناخواسته روا داشته ام و یا برای آزمایش و ابتلا و در صورت موفقیت در آن ، رشد و تعالی و کسب مدارج بالاتر انسانی ، دچار این شرایط گردیده و مقرر است تا دورانی را در زندان سپری کنم.

در تاریخ سیاست ایران چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب از اینگونه احکام سیاسی فراوان صادر شده است . چه بسا افرادی که از صدارت به زندان رفته و یا نادر افرادی که از زندان برای صدارت دعوت به کار شده اند.

احکام سیاسی اصولا دارای اصالت نیستند بلکه برگی از برگ های مبارزات سیاسی بر سر اصول یا خدای ناکرده بر سر قدرت هستند. امیدوارم با رشد سیاسی ، کشور شاهد صدور اینگونه احکام نباشد.

امیدوارم بزرگان نظام و انقلاب با تبدیل منازعات به همکاری ، یکدیگر را برای بازگشت کشور به اصول مسلم انقلاب و اداره کشور در چهارچوب مقررات اسلام و با رای اکثریت مردم هموارنمایند .

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۰۴ - ۱۳۸۹/۰۱/۱۶
برو كه حتما درسهائي خواهي آموخت. در خلوت به گذشته بیندیش
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟