پراید دست دوم، جایزه معلمان نمونه کشور
یکی از بینندگان «فردا» در مطلبی نوشت: سرانجام پس از گذشت قریب یک سال از انتخاب معلمان نمونه کشوری در سال 88 قرار است جوایز آنان اهدا شود. این جوایز در دو سال گذشته مشتمل بر دو فقره سفر حج عمره(معلم نمونه و همسرش) به انضمام هزینۀ خرید یک دستگاه سواری پراید بوده است.
جوایز جدید معلمان نمونه کشوری اما امسال کاهش یافت که شامل تأمین بخشی از هزینۀ " فقط یک فقره سفرمعنوی حج " و مبلغ هفت میلیون تومان پول خرید یک دستگاه ماشین پراید است که پس از کسر ده درصد مالیات به آنان پرداخت می گردد.
بدین ترتیب هر معلم نمونه کشوری فقط "شش میلیون و سیصد هزارتومان" پاداش برای خرید خودرو دریافت می کند که طبعاً با این مبلغ، فقط قادر به خرید یک دستگاه پراید دست دوم است(!) چون هیچکدام از کارخانه های خودرو سازی، پراید صفر کیلومتری را به این قیمت را نمی فروشند.
منظور این که اگر قرار است به معلمان احترام بگذاریم و آنان را سربلند گردانیم، "اهدای ماشین دست دوم" به آنان چاره ساز نیست و چه بهتر که جامعه، حرمت معلم فرزندانش را نگهدارد.
شما دائما در احل ایراد گیری هستید اگر مشابه سال گذشته کادو میدادند میگفتید با ترم 20 درصدی ارزش پارسال را ندارد
معلمی نمونه است که کار خوب را خوب انجام دهد و توقعی نیز نداشته باشد که البته معلمین نمونه نیز همین طور هستند این خبر گزاری ها هستند که به دنبال منافع خود هستند این کار شما به نظر من یک توهین به معلمین نمونه کشور است هر چند که اینکار انجام شده نیز صحیح نبوده و با جایگاه و شان معلم مناسب نیست
این کشور از مسائل و از این قبیل کارها زیاد دارد شما اگر در جهت بهبود کار و خبررسانی مثبت انجام میدادید تاثیر کار بیشتر بود شما با این نحوه خبررسانی تنها در جامعه ناامیدی را انتشار میدهید
به امید خدا در سال این نکته را رعایت کنید
جایزه معلم نمونه یک سال یک دستگاه پراید بود و امسال هفت میلیون تومان پول نقد . قیاس این دو با یکدیگر و کسر کردن مالیات و خرید پراید دست دوم از ذهن شما سر چشمه می گیرد .
به هر شکل نفس قدردانی از معلمان مهم است .





