صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وقتی گرداننده سایتهای پورنو فعال سیاسی شد!

در واقع ملک پور گرداننده یکی از بزرگترین و مشهورترین سایتهای پورنو فارسی به نام آویزون بوده و البته حامی چندین سایت پورنوی نسبتاْ معروف دیگر نیز بوده است. وی در خارج از کشور زندگی می کرده و شناسایی و بازداشت وی پس از کارهای اطلاعاتی و در بلند مدت امکان پذیر شده است، بازداشت وی مدتها مخفی مانده تا امکان شناسایی و بازداشت کاربران فعال و مدیران انجمنها و همکاران وی در راه اندازی سایتهای پورنو امکان پذیر باشد و فکر میکنم با من موافق بودید که اگر قرار بود در یک روند قانونی احضاریه برای این فرد ارسال شود نه او و نه هیچ کس دیگری از همکاران وی بازداشت نمی شدند!
کد خبر: ۹۱۳۳۶
| |
28235 بازدید

علیرضا شیرازی مدیر سرویس دهنده بلاگفا در یادداشتی نوشت:

این روزها که وقت بیشتری برای کارهای شخصی و وبگردی دارم در بین فیدهای سایتهای خبری سرخط خبری مربوط به نامه سرگشاده یکی از بازداشت شدگان مرتبط با جرائم رایانه ای نظرم را جلب کرد. نامه سرگشاده منتسب به سعید ملک پور که از بازداشت و آنچه بر وی گذشته (حال راست یا دروغش برعهده خود ایشان) و نامه ها و پیامهای همسر ایشان که از قرار به تازگی به کانادا برگشته اند و همچنین دلیل بازداشت و جرایم منتسب به وی را در سایت گرداب و دیگر سایتهای خبری مطالعه کردم.

به گزارش تابناک، در ادامه این یادداشت آمده است: تلاش سعید ملک پور و همسرش (بخصوص با توجه اتهام وی و مجازات پیش بینی شده برای آن در قانون ) بخصوص در نزدیکی تاریخ دادگاه ایشان قابل درک است اما آنچه برای من جالب بود نوع نگارش نامه و نحوه انتشار اخبار آن در برخی سایتهای خبری ( بخصوص در سایتهای خبری موسوم به جنبش سبز و حقوق بشر) است. استفاده از عنوان زندانی سیاسی برای سعید ملک پور و پوشش اخبار مرتبط با وی در سایتهای سیاسی نکته قابل تاملی است و بعید نیست در آینده رنجنامه بازداشت شدگان مربوط به دزدی،قتل،تجاوز و حتی افرادی مانند ریگی (که از قرار ایشان هم بدون نشان دادن کارت شناسایی و حکم بازداشت دستگیر شده است) در این سایتها منتشر شود.

اما سعید ملک پور کیست؟....

متن کامل خبر به همراه تصویر ملک پور در تابناک اجتماعی

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟