صفحه خبر لوگوبالا تابناک

20مظنون در گاندي دستگير شدند

مامورات كلانتري 103 گاندي از ابتداي نوروز تا كنون20 مظنون به سرقت را در اين منطقه دستگير كردند/3دستگاه موتورسيكلت، 5فقره چاقو و 2كارد سلاخي كشف شد و متهمان براي تحقيقات بيشتر به پليس آگاهي تهران بزرگ منتقل شدند.
کد خبر: ۹۱۲۲۳
| |
17315 بازدید
مامورات كلانتري 103 گاندي از ابتداي نوروز تا كنون20 مظنون به سرقت را در اين منطقه دستگير كردند.

به گزارش خبرنگار ايلنا، به نفل از سرهنگ بهروز رحيمي، رئيس كلانتري 103گاندي، با دستگيري اين 20مظنون، 3دستگاه موتورسيكلت، 5فقره چاقو و 2كارد سلاخي كشف شد، كه متهمان براي تحقيقات بيشتر به پليس آگاهي تهران بزرگ منتقل شدند.
همچنين ماموران پليس، ساعت 4بامداد ششم فروردين، جوان 24ساله‌اي را كه با سيم سعي در باز كردن درب يك خودرو206 را داشت، پس از فرمان ايست و تعقيب و گريز دستگير كردند.
به‌گزارش ايلنا ماموران پليس هنگام گشت‌زني در خيابان افريقا به مردي كه در حال شكستن قفل دري بود برخوردند.
متهم دستگير شده در بازجويي‌هاي اوليه اظهار كرد كه كارمند يك اداره دولتي است و كليد ساختمانش را گم‌كرده ، در حالي كه همسايه‌ها شهادت دادند، اين مرد به همراه دو نفر ديگر نزديك به يك ساعت است كه در حال تلاش براي باز كردن اين در هستند.
متهم در ادامه بازجويي‌ها اعتراف كرد به همراه دو دوستش قصد سرقت از آن ساختمان را داشته‌است، وي نيز براي ادامه تحقيقات به پليس آگاهي تهران بزرگ منتقل شد و تلاش ماموران براي دستگيري 2همدستش ادامه دارد.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار