صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آشنایی راهیان نور با شهید فرانسوی جنگ

کد خبر: ۹۱۱۶۰
| |
13410 بازدید

به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، زائران سرزمین‌های نور از این راویان می‌شنوند که شهید کورسل 17 ساله اول سنی بود و سپس شیعه شد.

این شهید شیعه شدن خود را مدیون دعای کمیل حضرت علی‌ (ع) می‌دانست. او پدری مراکشی و مادری فرانسوی داشت. تبعه فرانسه با موهای طلایی و ریش نرم کم پشت که دوست داشت او را علی یا ابوحیدر بنامند.

عشق به معارف اهل بیت ‌(ع) او را در سال 1362 به ایران و قم و حوزه علمیه رساند. بسیار تیزهوش بود به حضرت امام خمینی‌ (ره) عشق می‌ورزید و مقلد ایشان بود. معتقد بود فرامین ولی فقیه در واقع دستورات اهل بیت (ع) است.

ویژگی‌های جهاد و رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس او را به سمت جبهه‌ها کشاند و بالاخره با اصرارهای زیاد اجازه رفتن به جبهه را پیدا کرد. به رزمندگان عملیات مرصاد پیوست و یک هفته پس از حضورش در میدان‌های نبرد در 24 سالگی به شهادت رسید.

وی مسیر رسیدن به خدا و خوبی‌ها را بسیار سریع پیمود و امروز کاروانهای راهیان نور در کنار مزار شهدای گمنام مناطق عملیاتی دفاع مقدس، پس از شنیدن داستان زندگی‌اش برای روح بلندش فاتحه خوانده و صلوات می‌فرستند

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار