صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
داورها از مسی بیشتر از کریس مراقبت می‌کنند؛

وقتي دردانه رئال مورد بي‌مهري قرار مي‌گيرد!

در برخوردی که میان رونالدو و نیوالدو در جریان دیدار رئال مقابل وایادولید رخ داد، ستاره پرتغالی بیش از هر برخورد دیگری عصبانی شد و به اعتراض پرداخت ولی در کمال تعجب هیچ خطایی در این صحنه اعلام نشد.در این میان، الخاندرو بلانکو، رئیس کمیته المپیک اسپانیا در صحبت‌هایی در این رابطه گفت: «این برخورد، بخشی از بازی فوتبال است».
کد خبر: ۹۰۶۱۰
| |
3060 بازدید

روزنامه آ.اس در گزارشی به این نکته اشاره کرده که داوری‌ها در رقابت‌های لالیگا از مسی بیشتر از رونالدو محافظت می‌کنند. در ورزشگاه سورریا، 2 برابر خطاهایی که همواره ‌روی کریس انجام می‌شود، روی این ستاره پرتغالی انجام شد. به نظر می‌رسد این رقابت‌های لالیگا، مشابه همان رقابت‌های لالیگا پیش از ورود کریس به فوتبال اسپانیا نیست.

به نوشته وطن امروز؛ هیچ هفته‌ای نیست که در پایان بازی‌ها‌ صحبت از کریس نباشد؛ حالا چه صحبت خوب، چه صحبت بد. اگر در پایان دیدار ویارئال همه از درخشش کریس صحبت می‌کردند، پس از دیدار برگشت رئال مقابل لیون، صحبت‌ها و شایعات متعددی درباره ارتباط بد این ستاره پرتغالی با ایگوآین به گوش می‌رسید؛ صحبت‌هایی که بی‌پایه و اساس بودن آنها مشخص شد. جالب توجه است که مسی و کریستیانو هر دو کانون توجه خطاهای بازیکنان تیم‌های حریف هستند، هر چند نحوه برخورد تیم داوری با این 2 ستاره به یک نحو نیست.

طبق آمارهای منتشره، هر 34 دقیقه روی هر‌یک از این 2 بازیکن خطا می‌شود که تعداد این خطاها تقریبا 5/2 خطا در هر دیدار است ولی داوران از ستاره آرژانتینی به مراتب بیشتر از کریس پرتغالی مراقبت می‌کنند. اگر به آمار دقت کنید، داوران در پی خطاهایی که روی مسی انجام گرفته، 14 کارت زرد و یک کارت قرمز به بازیکنان خاطی نشان داده‌اند (که تقریبا هر 130 دقیقه این اتفاق افتاده) ولی پس از خطاهایی که روی رونالدو انجام گرفته، 9 کارت زرد به بازیکنان خاطی نشان داده شده است (که تقریبا هر 162 دقیقه این اتفاق افتاده).

در دیدار مقابل وایادولید خطاها ‌روی کریس به اوج خود رسید. آمار و ارقام حاکی از آن بود که شاگردان اونسیمو تنها به انجام 5 خطا روی کریس بسنده نکردند و خطاهای خشونت‌آمیزشان را ‌روی دیگر بازیکنان رئال نیز انجام می‌دادند.

بدین ترتیب مخوتو گونسالس، داور این دیدار، 26 خطا از سوی بازیکنان وایادولید اعلام کرد که به نظر می‌رسد ‌تعداد خطاهای بازیکنان این تیم به مراتب بیشتر از این عدد بوده است. در جریان این دیدار بود که کریس رونالدو به مخوتو گونسالس، داور بازی گفت: «ما نمی‌توانیم بازی کنیم. بازیکنان حریف دست از خطاکردن بر‌نمی‌دارند.» و در این میان به مربی تیمش نزدیک شد و گفت: «از همه طرف مرا می‌زنند».

در برخوردی که میان رونالدو و نیوالدو در جریان دیدار رئال مقابل وایادولید رخ داد، ستاره پرتغالی بیش از هر برخورد دیگری عصبانی شد و به اعتراض پرداخت ولی در کمال تعجب هیچ خطایی در این صحنه اعلام نشد.در این میان، الخاندرو بلانکو، رئیس کمیته المپیک اسپانیا در صحبت‌هایی در این رابطه گفت: «این برخورد، بخشی از بازی فوتبال است».

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟