صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پیام دبیرکل سازمان ملل به مناسبت نوروز

کد خبر: ۹۰۵۳۹
| |
4809 بازدید

دبیر کل سازمان ملل متحد در پیامی نخستین روز بین المللی نوروز را به تمام ایرانیان و فارسی زبانان جهان تبریک گفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد، در این پیام آمده است: تصمیم امسال مجمع عمومی سازمان ملل برای به رسمیت شناختن روز بین المللی نوروز گواه رشد فزاینده آگاهی جهانی نسبت به اهمیت این مناسبت نه تنها در مناطقی که آن را جشن می گیرند بلکه برای سراسر جهان است.

در این پیام می خوانیم: برای هزاران سال است هنگامی که که خورشید از خط استوا عبور می کند و بهار درنیم کره شمالی آغاز می شود مردم در بالکان، حوزه دریای سیاه، قفقاز، آسیای میانه، خاورمیانه و سایر مناطق، مراسم ویژه خود را برای جشن نوروز برگزار می کنند. این آیینها از رنگ نو به خانه ها دادن گرفته تا دیدار از دوستان یا آماده سازی غذاهای نمادین همگی القاء کننده روح تجدیدپذیری بوده و نه تنها الهامبخش آنانی که این مراسم را برگزار می کنند بلکه همه مردم است.
 
در ادامه این پیام آمده است : همانگونه که اولین روز بین المللی نوروز را گرامی می داریم امیدوارم کشورها و مردم سراسر جهان به تاریخ و مراسم این جشن برای ارتقای هماهنگی با جهان طبیعت توجه کرده و حسن نیت و صلح جهانی را ترویج کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۲۵ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۶
آیا نام ایران را ذکر کرده ؟!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۵۰ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۶
ما در این پیام اثری از ایران و پارسی زبانان ندیدیم
Raha
|
SWEDEN
|
۱۲:۵۴ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۶
سلام. همانطور که در متن دقیق پیام مشاهده می فرمایید اصلا به ایرانیان به طور اختصاصی تبریکی گفته نشده. بلکه به طور کلی به همه کسانی که نوروز را جشن می گیرند. چون ما با سهل انگاری این افتخار اختصاصی ایران زمین را از دست داده ایم. در شهری که من زندگی می کنم همیشه کردها جشن عید نوروز را می گیرند و می گویند بقیه ملل از ما یاد گرفتند..کمتر کسی هست که بدونه یه جشن ایرانی بوده در اصل و به هر حال حتی از سایر بخش های ایران سابقا بزرک هم بوده باشه باز فرهنک ایرانی بوده در ههمه جای اون سرزمین و به نام ایران هم بوده که همین نام باید حفظ شه.... بنابراین دچار توهم نشیم! واقع بین باشیم که ببینیم داره چه اتفاقی می افته!
ahmad
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۳۵ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۶
تبريك به تمام مردمي كه آنرا جشن ميگيرند گفته يا به فارسي زبانان؟
پيام ايشان كه چنين رنگ و بويي ندارد و به همه مردمي كه آنرا جشن ميگرند تبريك گفته است.
سيبلل
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۱۹ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۶
كجاش گفته "به تمام ایرانیان و فارسی زبانان جهان "؟؟؟؟
علی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۰۴ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۶
تنها فارسی زبانها این روز را جشن نمی گیرند ما ترکها هم آن را جشن می گیریم
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار