صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هاشمی: توهین مناسب ادبیات روحانیون نیست

کد خبر: ۹۰۳۸۶
| |
11164 بازدید

رییس مجلس خبرگان رهبری گفت: ادبیات و زبان یک روحانی باید ادبی و علمی باشد نه ادبیاتی که در فضای دینی مطلوب نیست.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در توصیه‌ای به برخی از طلاب جوان حوزه علمیه گفت: طلبه‌ها عموماً خیرخواه هستند، جوان هم که باشند حساسیت دارند، صبرشان کم است. توصیه ‌من این است که روحانیت همیشه معلم جامعه بوده و باید هم باشد.

وی در این گفت و گو که در سایت شخصی‌اش منتشر شد؛ ادامه داد: روحانیت باید با همان شیوه‌هایی که در گذشته و امروز در بزرگان روحانیت می‌بیند دل مردم را به اسلام نزدیک کند؛ نه اینکه یک گروهی بشوند و به این و آن توهین کنند و توقعات بیجا داشته‌‌باشند، شاید هم توقعشان بجا باشد ولی زبانشان باید ادبی و علمی باشد، نه ادبیاتی که در فضای دینی مطلوب نیست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟