آماده باش اورژانس در چهارشنبه آخر سال

کد خبر: ۹۰۲۸۴
| |
3055 بازدید
|
۱
رئیس مرکز اورژانس تهران از آماده باش این مرکز در چهارشنبه آخر سال خبر داد و گفت: نیروهای عملیاتی اورژانس تهران در نزدیکی میادین اصلی شهر مستقر می شوند.

دکتر رضا دهقانپور در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: اورژانس تهران برای چهارشنبه آخر سال در آماده باش کامل به سر می برد و به منظور تسهیل در خدمات رسانی به شهروندان، نیروهای عملیاتی این مرکز در نزدیکی میادین و معابر اصلی شهر مستقر می شوند.

حدود 60 درصد از مصدومان هنگام بازی با مواد محترقه، حدود 18درصد نیز هنگام عبور و حدود هشت درصد نیز هنگام تماشا یا هنگام ساخت مواد محترقه دچار حادثه شده اند و علت بقیه موارد نیز نامشخص اعلام شده است.

دهقانپور با تاکید بر اینکه در چهارشنبه آخر سال 20 درصد به توان عملیاتی اورژانس تهران افزوده ایم، گفت: در صورت نیاز، این نیروها وارد عملیات و امدادرسانی خواهند شد.

رئیس مرکز اورژانس تهران با اشاره به وجود 120 پایگاه اورژانس و تعداد 190 دستگاه آمبولانس و موتورآمبولانس، اظهارداشت: با توجه به اینکه در روزهای پایانی سال قرار داریم و حجم ترافیک معابر بیشتر از روزهای دیگر است، اورژانس تهران در نزدیکی مکانهای شلوغ و پرتردد مستقر است تا بتواند از حداکثر توان عمیاتی خو برای خدمات رسانی به شهروندان استفاده کند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۸ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۵
چند نکته در تیتر خبر شما :
1- نام این جشن چهارشنبه سوری است نه چهارشنبه آخر سال.
2- جشن چهارشنبه سوری در شب آخرین چهارشنبه سال اتفاق می افتد بنابراین آماده باش در روز چهارشنبه هیچ معنایی ندارد و کمی دیر خواهد بود.
3- چرا دولت با در اختیار گذاشتن وسایل آتش بازی بی خطر و با قیمت مناسب سعی در بی خطر کردن تفریح خانواده ها نمی کند. بالاخره در تمام دنیا در برخی شبها مردم به صورت گروهی به جشن و آتش بازی مشغول می شوند و بهتر است به جای مقابله بی دلیل با این جشن کمک کنیم تا به صورت درست و صحیح انجام شود.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی