عرضه ماهي شب عيد در مصلاي تهران

کد خبر: ۸۸۹۷۴
| |
1960 بازدید
سازمان شيلات ايران از برگزاري دومين نمايشگاه و جشنواره آبزيان، عرضه فرآورده‌ها و محصولات آبزي در مصلاي تهران خبر داد.

به گزارش روابط عمومي سازمان شيلات ايران، دومين نمايشگاه و جشنواره آبزيان، عرضه فرآورده‌ها و محصولات آبزي از روز شنبه 15 تا 25 اسفندماه در محل مصلي امام خميني (ره) واقع در تهران، خيابان‌ شهيد دكتر بهشتي، ورودي درب مترو افتتاح و ساعات بازديد براي علاقمندان از ساعت 9 صبح تا 19 خواهد بود.
در اين نمايشگاه عرضه مستقيم آبزيان به صورت تازه و منجمد توسط تعاوني‌ها، شركت‌هاي صيادي و آبزي‌پروري، فرآورده‌هاي بسته‌بندي شده آبزيان توسط شركت‌هاي بخش غيردولتي، فرآورده‌هاي جديد آبزيان، انتشارات و كتب آبزيان، صنايع دستي دريايي، آكواريوم و عرضه ماهيان زينتي پيش‌بيني شده است كه در قالب حدود 70 غرفه در معرض چهره بهره‌برداري بازديدكنندگان قرار گرفته است.

از ويژگي‌هاي ديگر اين نمايشگاه، برگزاري جشنواره طبخ آبزيان و آشنايي خانواده‌هاي بازديد كننده به ويژه بانوان علاقمندان از طريق شركت در كلاس‌هاي آموزشي طبخ غذا با منشأ محصولات آبزي مي‌باشد كه ساعات تشكيل كلاس‌هاي آموزشي از ساعت 18-16 خواهد بود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟
آخرین اخبار